Friday, April 26, 2013

Clip-on sunglasses for specky

Assalamualaikum.. Hye..


Tahu tak bila drive pagi-pagi menghala ke arah matahari naik, atau drive petang-petang menghala ke arah matahari jatuh sangat lah tak favourable terutama bagi yang specky because they can't hide behind sunglasses like normal people do. Pakai contact lense might be an option, tapi agak leceh.


So, tiba-tiba I terfikir, takkan tak ada cermin mata hitam yang kita boleh clip on our glasses, because I saw that once dulu-dulu abah pernah pakai. Jadi, sambil mengisi masa yang sangat lapang sekarang ni, I start Googling (is this word actually exists? Hehe)..




Luckily with hard work (lah sangatttt), I terjumpa satu website yang jual exactly cermin mata hitam macam yang I imagine. A Clip-on sunglasses. That's what they call it. I iz happy!


So, to those who never knew or heard about this, this is how it looks like. Yang bagusnya, it came in a box. Jadi, tak lah bimbang nak simpan kat mana kan.




Ada banyak warna available like green, yellow, brown, and smoke. I chose smoke lense. Tak suka ah nampak pelik sangat pakai cermin warna brown, green segala. So not me. For size, I can say clip-on sunglasses ni boleh fit cermin mata bentuk segiempat, up to size 50. Sebab untuk spec I yang saiz 48 pun ada lebih sikit.




Dan clip-on sunglasses ni polarized, not just a normal piece of grey lense. Faham tak?

Note: A polarized lens is a true optical filter which has vertically parallel oriented axis aligned together that only allows natural light to travel from the object viewed to the eye, whilst blocking glare caused by reflection (such as water, sand, snow, road surface and windscreen) and scattered light traveling in many different random directions.




For a good stuff like this, I think the price is very reasonable dan affordable. Harganya RM 25 saja campur RM 7 for postage (Peninsular).








Pendek kata, I am very happy dengan my finding nih lalu I terus order tak tunggu lama.. I don't have to wait long, because few days after, it is in my hand! Yippiiii...


"Saya suka lah, kat mana nak dapatkan clip-on sunglasses ni?" 

Well.. I got mine HERE.. :D


Nota kaki: This is definitely not a paid advertisement.. I'm just sharing good stuff with uolls.. :)

2 comments:

  1. singgah klik iklan dua bijik.. =)

    ReplyDelete
  2. t.kasih tengkubutang :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...