Friday, March 22, 2013

Segmen Bloglist Cerita Syarafina

Assalamualaikum.. Hye..


Ini sticky post sehingga 22/3/2013. Entri terkini di bahagian bawah.


Sebelum ni I pernah bagitahu I nak buat satu segmen khas untuk bloglist yang dah hilang tu kan. This is it. :) Nervous o sebab first time nak anjurkan segmen macam ni sepanjang 3 tahun ber’blog’. Tapi InsyaAllah I’ll do my best. Hehe


Dengan ini, I jemput semua blogger senior atau junior, tua atau muda, lelaki atau perempuan untuk join Segmen Bloglist Cerita Syarafina. InsyaAllah segmen ni akan berlangsung selama 3 minggu bermula 1 Mac 2013 (Jumaat) hingga 22 Mac 2013 (Jumaat).


Apa yang anda si cantik dan si hensem akan dapat bila join bloglist I:

1. Tersenarai dalam bloglist Syarafina’s Story Book selama-lamanya………………
    (Kecuali kalau anda tak update blog lama sangat sampai labah-labah dalam blog pun dah bercucu cicit dah.. :D)

2. Setiap peserta akan mendapat diskaun 5% untuk pembelian di Zasya Wardrobe.

3. I akan follow blog setiap peserta yang join.



Copy URL banner kat bawah ni


Sorry yek kalau banner ni childish dan girlish sangat.. Tapi I harap yang lelaki jangan la segan nak join dan tempek banner ni kat blog korang.. Hehe


Syarat-syaratnya.. 
*Walaupun I tak tulis wajib, tapi buatlah dengan penuh keikhlasan dan keredhaan, semua steps kat bawah ni.. Kira macam win-win situation lah.. Tehee...

1. Buat satu entri bertajuk  

2. Letak banner yang terlebih kiut (Haha) kat atas ni dalam entry anda dan linkkan ke entri ini.

3. Follow blog Syarafina’s Story Book dan LIKE page Zasya Wardrobe


4. Letak blog Syarafina’s Story Book dalam bloglist anda.

5. Dah siap? Tinggalkan URL entri anda di kotak komen entri ni ok.


Sebagai BONUSsekiranya penyertaan melebihi 40 orang, seorang TOP REFERRER akan dihadiahkan sehelai blouse dari Zasya Wardrobe ATAU topup RM 10 . Anda boleh pilih.. Jadi jemput laa kawan-kawan, adik kakak abang join sekali. ^^


I harap korang sudi join segmen sulung I ni. Terima kasih. :)



Nota kaki: Text dalam textbox tu anda boleh 'select' tau. Text lain-lain je I disable.. 

Nota kaki II: Semua blog yang join akan dimasukkan ke dalam bloglist Read 'em selepas segmen ni tamat.. :)

60 comments:

  1. http://mun-rah.blogspot.com/2013/03/jom-join-bloglist-by-syarafina.html

    ReplyDelete
  2.  Jom sertai giveaway! ;=)
    http://myartcrafting.blogspot.com/2013/02/newbie-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafin.html

    ReplyDelete
  4. ikut serta

    http://mimbarkata.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah.. jemput join segmen bloglist esya juga.. :)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sudi join.. Jemput kawan2 lain juga eh.. Hehe 

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sudi ikut serta.. :)

    ReplyDelete
  8. Terima kasih sudi join.. :)

    ReplyDelete
  9. JOIN :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/03/segmenbloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  10. JOIN (^_^)
    http://hegelatan.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  11. http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  12. Terima kasih NurulFHMT sudi join.. :)

    ReplyDelete
  13. terima kasih Cik Fie sudi join segmen ni.. :)

    ReplyDelete
  14. join
    http://lovepinkylife.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  15. http://duniasaya2001.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  16. tq sudi join.. jemput kawan2 join sekali eh..hehe

    ReplyDelete
  17. tq su di join segmen ni.. :)

    ReplyDelete
  18.  http://ynarazali.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    join=)

    ReplyDelete
  19. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/03/current-chapter-segmen-bloglist-cerita.html

    ReplyDelete
  20. jalan-jalan disini...done follow ur blog...:)

    ReplyDelete
  21. tq sudi join segmen ni.. :)

    ReplyDelete
  22. tq Bella.. Jemput join segmen bloglist saya.. :)

    ReplyDelete
  23. dah join segmen awk. thanks..:)
    http://www.misterzarif.my/2013/03/segmen-bloglist-cerita-sarafina.html

    ReplyDelete
  24. dah join :D
    http://sitihaleedaahmad.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  25. hani join  http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  26. deno join :) dah letak awak dlm bloglist.. page bloglist deno di tab menu ya ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  27. kak fina, anna join taw :)

    http://annamammamia.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  28. http://nerdgirlgroup.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  29. Join...

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  30. JOIN!

    http://diaryismah.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  31. nik amani syahirah OthmanMarch 6, 2013 at 12:36 AM

    join akak ..
    http://nasothman.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  32. join :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  33. tq sudi join.. :) 
    ajak laa kawan2 blogger lainn skali.. heee~ 

    ReplyDelete
  34. tq sudi join.. :) 

    ReplyDelete
  35. tq sudi join.. :) ajak laa kawan2 blogger lainn skali.. hee~

    ReplyDelete
  36. tq sudi join.. :) 

    ReplyDelete
  37. tq deno sudi join segmen ni.. nnt sy letakkan blog deno bloglist sy juga.. :)

    ReplyDelete
  38. Tq Nisha sudi join segmen ni.. :)

    ReplyDelete
  39. tq so much dear.. :)

    ReplyDelete
  40. tq sudi join segmen ni.. :)

    ReplyDelete
  41. kak join..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  42. saya join
    http://jueazrin.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  43. aina join yaa :)

    http://kisahgadisketawa.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  44. sis join..sorry lambat

    http://daisyisland.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  45. saya join
    dah follow blog dan like fb(user:roszyanah alpah)
    dah letak dlm blog list blog(sebelah kiri bawah sekali)


    url: http://deemataque.blogspot.com/2013/03/deemataque-join-segmen-bloglist-cerita.html

    ReplyDelete
  46. saya join
    http://sufistrawtoberry.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  47. JOIN :)
    http://shieralovesyou.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  48. terima kasih kak.. :)

    ReplyDelete
  49. tq aina.. selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete
  50. xpe lambat asal tak terlepas.. hee..
    btw tq sis.. selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete
  51. tq so much! :D
    selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete
  52. tq so much.. selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete
  53. tq so much nurul shiera.. selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete
  54. tq sudi join.. selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete
  55. join

    http://bloghaku700.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...