Friday, March 22, 2013

Panggilan akhir: Segmen Bloglist Cerita Syarafina

Assalamualaikum.. Hye..


Kira-kira 3 minggu lepas I ada anjurkan satu segmen kecil dan ringkas untuk mengisi kekosongan bloglist di sidebar blog ceritasyarafina. Tak lebih 30 orang pun yang join kalau tak silap. I know its my mistake sebab tak promote habis-habisan sebab I selalu perasan sibuk -.-


Berkenaan ini,
I'm still considering.. Sebab penyertaan pun tak melepasi target. Hoho




I tak kisah pun sebenarnya berapa yang menyertai, malah yang menyertai pun tak semua turutkan syarat yang diberi. Kan?? Kan?? Nevermind sebab I tak suka memaksa.. :) I'm still happy sebab ada yang sudi join.. Thank you so much! I didn't expect much pun at first. :)


Apapun, janji tetap janji.. Don't worry.. Hehe.. Kepada semua peserta, korang berhak untuk dapat ini semua.. 
1. Tersenarai dalam bloglist Syarafina’s Story Book selama-lamanya……………… (Kecuali kalau anda tak update blog lama sangat sampai labah-labah dalam blog pun dah bercucu cicit dah.. :D)
2. Setiap peserta akan mendapat diskaun 5% untuk pembelian di Zasya Wardrobe. - Masa nak claim & shop di Zasya Wardrobe, cuma beritahu korang peserta segmen bloglist blog CeritaSyarafina dan bagi URL segmen korang :) -
3. I akan follow blog setiap peserta yang join.

Rasanya I dah follow semua blog yang join kan? Kalau belum, bagitahu eh.. Selamat berkenalan xoxo.. InsyaAllah I akan blogwalking lagi, lagi dan lagi bila I dah tak perasan sibuk.. Hehe.. U do the same k.. :D


Kalau masih ada yang nak join pun, I sangat sangat sangat alu-alukan.. ^.^


Dear blogger friends, jom cepat cepat sebab hari ni dah last day untuk join segmen bloglist ni.. Hee..



Nota kaki: InsyaAllah I akan list peserta kesayangan secepat mungkin.. :)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...