Tuesday, March 5, 2013

Iklan CPUV Nuffnang menakutkan

Assalamualaikum.. Hye..


Dah lama tak update tentang dunia blogging I.. Cewahh.. Hehe.. Kadang-kadang kan I rasa pelik dengan Nuffnang ni.. Waktu I blog banyak-banyak, tak ada nya dia nak bagi buffered earning (CPUV) tuh.. Tapi, bila I tak update sebulan, haa waktu tu laa dia baik hati sangat.. 




Kalau I, dah tentu lah tak kisah pun bila Nuffnang bagi iklan CPUV tu, janji ada syukur Alhamdulillah sebab update blog pun jarang-jarang.. Bila ada rezeki walaupun sikit, of course rasa bersyukur sangat dah.. 


Tapi, lately nih ada satu iklan CPUV Nuffnang yang I tak suka! Urghhh!! Bukan tak suka in term of duit masuk.. Huishh gilo hang?! Haha.. I tak suka sebab ada menatang nih dalam iklan diorang!!!!!!!!!!! 




Tengok.. Punyalah tak suka sampai I dah siap blurrkan dah menatang tuh.. Yang peliknya, kenapa dekat blog I keluar menatang tu, tapi I tengok kat blog orang lain, elok je keluar labah-labah.. Tak suka tahuuu.. Tapi.. Dah namanya pun Fear Factor kan, dah memang ngam sangat lah tu ada menatang tu.. Ewww.. 




I suka tengok Fear Factor Selebriti Malaysia ni, sebab utamanya sebab ada Aaron Aziz sebagai pengacara.. Muahaha.. I cuma tak suka gambar kat iklan tuh je.. 




Harapnya, lepas I komplen syok sendiri dekat blog picisan ni, gambar dalam iklan Fear Factor Selebriti Malaysia akan bertukar ke gambar labah-labah! Tapi, jangan pula tamatkan iklan CPUV Fear Factor Selebriti Malaysia tu di blog CeritaSyarafina cepat sangat.. Amin.. Hehe..

9 comments:

  1. dah lama tak dpt BE nuffnang^^

    ReplyDelete
  2. haha..terbaik..penat dok fikir gmbr ap td..upenye......

    ReplyDelete
  3. cuba tak update sebulan, tgk dia mai tak.. Kih3.. 

    ReplyDelete
  4. rupanya......... oh tidakkk.... x.x

    ReplyDelete
  5. iklan cpuv nie mmg menakutkan....

    mselim3

    pls: Tahniah k...moga lepas nie rajin berblog amin...

    ReplyDelete
  6. hahahaha...sabar ye kak...tengok yang labah2 punya iklan pun dah gerun....

    ReplyDelete
  7. kann.. siap ternganga2 lg tu.. T.T
    saya pun harap saya makin rajin berblog lepas ni.. hehe.. tq eh.. :)

    ReplyDelete
  8. ish! geram tak leh tengok gambr tu. ain tak dapat pun CPUV tu. tu gmbar apa?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...