Friday, February 22, 2013

Saya nak header doodle part 1

Assalamualaikum.. Hye..


[Klik banner]

Nampak tak?? Nampak tak banner yang comel itu? Dah lama dah suka dengan doodle Dysha Sahhir ni.. Comel comel bulat bulat semuanya.. Hehe




Kalau korang pun nak header doodle by Dysha Sahhir, klik banner cute kat atas tu k. 
Segmen ni berlangsung 2 hari je!!

11 comments:

  1. datang dari segmen yang sama :)

    http://www.farahshahirah.com/2013/02/saya-nak-header-doodle-part-1.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih nrfarrah.. :)

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama. good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/02/saya-nak-header-doodle-part-1.html

    psstt, FD ada buat Mini Giveaway, jemput join ye :)

    ReplyDelete
  4. gud luck dari segmn yg sama..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/02/saya-nak-header-doodle-part-1.html

    ReplyDelete
  5. jom join segmen yang tidak seberapa ni...http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/segments-my-cute-pets-by-affy-and.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bekenalan...singgh sini dari segmn y sama..Bw sebelum tidur...hihih...jom ke blog sy pulak yerr....http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-header-doodle.html

    ReplyDelete
  7. Tq.. Gud luck to u too.. :)

    ReplyDelete
  8. InsyaAllah.. Tq invite.. :)

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah.. Tq mardiyanhani.. Selamat berkenalan.. :D

    ReplyDelete
  10. terima kasih sebab join..gud luck!!
    \(^○^)人(^○^)/
    jom blogwalking dengan kasih sayang

    http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-header.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...