Friday, January 25, 2013

Zasya Wardrobe - Cantik, gorgeous, dan berpatutan

Assalamualaikum.. Hye..


Apa khabar si cantik manis sekalian? ^^


Dulu I pernah keluarkan entri ni <SINI>.. Ingat tak? I promised to update the whole story very soon after, but I didn't.. :'( Ter'busy' dan terlupa.. Huhu


Tapi, InsyaAllah I akan update hari ni.. Yay! Suka tak.. Suka tak.. Keh3.. Ok ok.. Tak nak laa merapu panjang panjang, jom terus ke tajuk utama yuk.. Baca sampai habis tau, tak nak baca pun, tengok gambar sampai habis.. :D





Jubah plain ni stretchable dan sangat selesa sebab material dia daripada kain cotton t-shirt yang berat dan sejuk. Serius! Selain tu, ada 2 poket kalau korang boleh nampak, senang laa nak isi handphone ke, purse kecik ke. Jom laa beli dengan harga murah ni sementara masih SALE. RM 90 je! :)





Measurement dia boleh tengok kat chart sebelah ni. Ada 4 warna dengan 3 saiz (36, 38, dan 40) boleh dipilih. Semua masih available.



Jubah lovely lace ni pun stretchable dan sejuk juga kalau dipakai. Corak jubah ni ada bunga-bunga kecil, cun untuk menampakkan sisi kemudaan seseorang. Cewahh.. Jom dapatkan jubah yang cantik ni dengan harga murah sementara masih SALE. RM 90 je! :)


Measurement jubah lovely lace boleh tengok kat chart sebelah ni. Ada 4 warna dan 4 saiz (36, 38, 40, 42) boleh dipilih. 



Tapi, saiz 36 dan 38 untuk warna purple dah sold out tau. Saiz 38 (hijau) pun dah sold out.




Kat mana boleh cari palazzo yang besar dan labuh? Nah.. Cuba tengok denim palazzo yang gorgeous ini. Hehe. Tengok nama dia pun boleh agak kan, material dia daripada denim yang lembut. Selesa dipakai. Yang penting, memang cantik! Ada 4 warna boleh pilih, tapi warna hitam tu dah sold out. Semuanya free size. Untuk ukuran, boleh tengok sini.. Berminat?? Meh laa beli.. RM 45 je sebab tengah SALE.. :)




Button maxi skirt yang flowy dan cantik ni sememangnya perlu dimiliki. Material skirt ni daripada cotton yang berat dan stretchable. Warnanya pun cantik-cantik, cuma yang hitam tu dah sold out. RM 38 je sementara masih SALE.. :)





Kadang-kadang ada baju yang kita beli rasa-rasa macam masih muat, tapi eh! Dah sendat?? Jangan laa dibuang baju tu. Korang masih boleh selamatkan baju tu dengan memakai long sleeveless cardigan ni. Bukan je nampak lebih sopan, tapi fashionable juga.. Kain nya pun diperbuat daripada cotton t-shirt, bukan cotton biasa macam inner baju tu. Harga pun murah, cuma RM 36 je untuk dapatkan cardigan yang berkualiti ni. 





Maxi dress ni boleh muat sehingga saiz XL tau.. Kain dia pun stretchable. Nak lagi cantik, pair it with sleeveless cardigan or stunning acccessories and you're good to go! Harganya cuma RM 40 je darling sebab tengah SALE.






Kemeja chiffon ni serius cantik. Dia macam berkedut-kedut sikit kat depan tu. Nice. Eh cop, riben tu tak termasuk tau. Lagi satu, kemeja ni jarang sikit, jadi kena pakai dengan inner. Harga kemeja chiffon yang gorgeous ni cuma RM 27 je.




Kimono blouse ni pun cantikkkk.. Lebih kurang macam kemeja chiffon juga, dia jarang sikit. Tapi bila pakai dengan inner, memang lawa.. Sekarang ni cuma tinggal warna hitam. Kalau berminat, boleh dapatkan dengan harga RM 35 je. :)





Korean dress ni cantik kalau dipakai oleh orang kurus.. Sebab ikut bentuk badan gitu kan. Nak tau measurement dia, boleh tengok SINI.


Nak tahu info lebih lanjut, klik situ
 laju-laju >> [Zasya Wardrobe].. Kalau sudi, LIKE lah page kami sekali.. Tapi kalau baik hati dan terlebih-lebih sudi, shopping laa kat kedai online kami iteww.. Tehee~ 

1 comment:

  1. Mcm mana cara nye klau sy nk bli jbah ctton tu???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...