Thursday, November 8, 2012

Game best untuk Ipad..

Assalamualaikum.. Hye.. 


Sejak akhir-akhir nih, dah jarang sangat online kat laptop.. Sepanjang masa online kat Ipad je.. Pinjam abah punya, tapi buat macam harta sendiri.. Hek3.. Dalam Ipad tuh, macam-macam game yang i dah download.. Application apa pun I yang download.. Hehe


Sekarang nih, I tengah gian main game yang macam Monopoly tuh.. Monopoly yang original kena bayar.. I can't afford it and seriously, won't spend my money on something like that.. So, for alternative I TERjumpa game Richman 4 Fun.. Tehee.. 




Boleh jadi addicted main game nih.. Beli tanah banyak-banyak, lepas tu bina rumah dengan hotel banyak-banyak and then upgrade them, sebab nak paksa orang lain bayar mahal.. Muehehe.. Lagi best, boleh pura-pura hebat main saham.. O yeahh.. Den kayoo!






Tapi.. Tapi.. Bad news is, itu semua hanyalah virtual and not real.. Lepas habis main game, cek akaun, rupanya duit tak sampai seratus pun.. Sobs.. 


Game lain yang best bagi I ialah Runway, Harbor Master, Temple Run, dan Agent Dash.. I memang suka game jenis macam ni.. :D



Nota kaki: Ada cadangan tak, game yang best untuk Ipad? (^.^)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...