Tuesday, October 16, 2012

Segmen Gulai Tempoyak Ikan Patin

Assalamualaikum.. Hye..


Nih I nak join segmen baru by Meuz (Gulai Tempoyak Ikan Patin).. Dah lama dah letak blog beliau kat bloglist tepi ni.. Itu yang tahu pasal segmen ni.. 


Lagipun senang sangat nak join segmen dia.. Cuma buat banner sendiri ukuran 400 x 150 dan upload dalam entri ringkas.. Heh.. No hal laa.. Edit mengedit gambar nih memang kesukaan I di waktu lapang.. Kih3..


So, ni banner yang I buat tadi.. Tak laa lawa mana pun.. Tapi ok laa kan? Hehe





Nak join? Tuh I dah bagi link ke blog beliau.. Klik saja ok?

4 comments:

  1. thanks join.. kamu dah jadi blogger of the day (Rabu) pun.. :) [link blog saya]

    ReplyDelete
  2. wah ~ follower ke 900... best nye.. ^_^

    ReplyDelete
  3. yay! ur welcome.. :)

    ReplyDelete
  4. yay! thank u sudi genapkan nombor tu.. hehe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...