Wednesday, October 10, 2012

[Gambar] Pre-convocation 2012

Assalamualaikum.. Hye.. 


Cakk! Hey ho..




Mukaddimah laa konon.. 



Apa khabar korang? Harap dalam keadaan sihat semua.. Eh macam nak menaip karangan darjah 6 pula ayatku.. Hehe


I ada berita gembira nak bagitahu nih.. Syarafina Zaini sekarang dah bergelar graduan! Yay! Alhamdulillah.. Setelah berhempas pulas menyiapkan kerja sekolah dan assignments last minute sambil enjoy sana sini, akhirnya! Di sini jua tempatku berdiri.. O yeahh!! Eh over sangat.. 


Makanya, sebelum tiba hari konvonkesyen seperti yang dah yang digembar-gemburkan sebelum ni, wajib laa melaram dengan jubah konvo dulu ye dakk.. Tehee.. Tapi, sedih jugak sebab sepatutnya 6 orang yang join photoshoot ni, but due to time constraint,  sorang lagi tak dapat join.. :'(


Lagi satu, mula-mula siap plan nak hire photographer, then last minute, photographer tuh tarik diri pulak.. Ceit! Photographer sekalian, please don't do this, ever! Menyusahkan tahu?! 


Apa pun, jom layan gambar-gambar pre-convocation of me and my friends dulu ok.. :) 


Gambar-gambar nih shot by my beloved 'Aaron Aziz'.. Boleh tahan cantik jugak gambar by my non-pro photographer nih kan.. Hek3.. Thank you sayang.. :) 






Dalam Dewan Tunku Canselor.. Orang tengah sebok-sebok set up dewan, kitorang pun sebok sebok sekali bergambar kat situ.. Hehe





Dayang penjaga tangga.. Erk!









Waktu konvokesyen cenggini, baling-baling topi tuh harus lah jadi acara wajib.. Tapi, I rasa macam lucu je gambar nih.. Hurmm..





We share happiness and difficulties together for the past 4 years.. 





Dari 2007 hingga 2012, Universiti Malaya tetap di hati.. Cewahh.. 









Nota kaki: Entri konvo menanti.. Yay! :D

18 comments:

  1. Dah grad dah! Bestnyeee, congrates btw :D

    ReplyDelete
  2. cantik..tapi sy sedih sbb tak dpt konvo. sobssss~

    ReplyDelete
  3. orang paling rendah baling topi paling tinggi..hehe.

    ReplyDelete
  4. congrats akak :-)

    ReplyDelete
  5. tahniah
     http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/nama-dalam-phone-tu.html

    ReplyDelete
  6. t.kasih.. hehe best mmg best.. tp kena fikir pasal kerja pulak lepas ni.. 

    ReplyDelete
  7. takpe.. terlepas yang ni, nanti hidayah boleh konvo from UK.. jeles.. huhu

    ReplyDelete
  8. err.. dia semangat tinggi.. hahaha

    ReplyDelete
  9. tahniah..selamat berkonvokesyen..:)

    ReplyDelete
  10. waaa.....cantik gambar...credit to the non photographer 2....hahaah......

    :P

    anyway.....tahniah sebab da graduate....pas ni kumpul duit bnyk2 k...hehehee

    ReplyDelete
  11. T.kasih Nana Lee. :D

    ReplyDelete
  12. Haha yerp2.. Non photographer nih mmg calon paling sesuai utk trus ambik gambar i in future.. Kan?? kan??? :p

    Thank you 'adam'.. Insyaallah sama2 kumpul k.. Hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...