Friday, October 19, 2012

4 years ago, today was the future..

Assalamualaikum.. Hye..


4 years ago, today was the future..
4 years ago, today was a dream come true..
and,

believe me, dreams do come true..
Because "4 years ago" has become today! (^.^)




Yess babeyh.. I dah graduate! Yay! Lepas ni dah boleh kawen.. EH?! Haha gatal sangat.. Belum lagi lah.. Keje dulu lah ye dop? 




Nih tengah excited menunggu that 4-seconds-on-the-stage moment to get the scroll.. Hehe.. Tapi percaya lah motip sebenar gambar ini ialah untuk menggantikan cermin.. Betul tak tipu O_O




And, the 4-seconds-on-the-stage moment dah pun tiba! Pheww.. Nasib baik tak tersadung, tersepak, terlajak ke apa ke.. Kalau tak, menari break dance laa atas stage tu.. Mesti tak boleh imagine kan kalau I menari break dance atas tu.. Hak3..


Alhamdulillah, syukur Ya Allah atas segala rezeki dan kemanisan yang Kau limpahkan kepadaku.. Syukur yang teramat.. Alhamdulillah.. :)




Perkenalkan, ini keluarga saya.. Hikhik.. Satu family datang kecuali 2 of my in-laws.. Seriously, I am glad for their presence.. It really means a lot to me.. 




Yay! Dapat bunga gorgeous dan cupcakes cantik.. Saya sangat gembira.. :D





Comel sangat lah cupcakes nih.. Sayang pulak rasanya nak makan.. Tapi, bila dah makan, tak boleh berhenti pulak sebab rasanya sedap.. Hehe 






Outfit untuk convocation..


Last but not least, special thanks to;


Ma Abah for all the supports, either moral or money support.. And for the beautiful roses too! :) 

Kak Long and Haziq for the lovely and yummy cupcakes.. Eh! Haziq pun masuk akaun skali.. Haha 

Kak Ngah, Abg Ngah, Abg Hariz, Kak Hanna for the gorgeous flowers.. 

Kak Chik for baju, tempat tinggal dan pengangkutan.. Kalau tak sebut, nanti dia ungkit.. Muahaha

My beloved "Aaron Aziz" for the gifts and cupcakes.. Really love 'em.. :)


Most importantly, thank you for always be there whenever I need you and the effort that you guys put in to be present at my convocation.. I really appreciate it.. :)


Terima kasih juga untuk kawan-kawan I - Safwah, Nik, Izzati, dan Nani for the sweet memories in UM.. Congratulation to us.. Hehe.. Harapnya persahabatan ini akan berkekalan sampai bila-bila.. :)


Tak lupa, terima kasih juga kepada saudara mara, pensyarah, dan setiap individu yang telah membantu dan menyumbang sama ada secara langsung atau tidak langsung dalam perjalanan I mendapatkan ijazah ini.. 





And, yes.. I have graduated! :) 




Nota kaki: Ucapan terima kasih panjang berjela kalah orang menang Oscar.. :p

6 comments:

  1. tahniah....tapi sedey plak....nama x disebut..huhuhu....

    :P

    anyway..selamat maju jaya taw....dun give up..... :D
    pray to god to be bless in this world and also not forget to reach jannah in the world after...insyaallah :D

    ReplyDelete
  2. terima kasih my prince charming.. :) 

    well.. i did that for some reasons..
    but, maybe u wanna re-read it..

    ReplyDelete
  3. Tahniah! Jom cari kerja! hehehe

    jap nak tanya , yg bagi scroll tu chancellor um eh?

    ReplyDelete
  4. t.kasih che sakinah! :D 

    tgh menunggu tawaran kerja dtg bergolek ni.. hehe

    tak.. tu pro canselor um..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...