Tuesday, September 25, 2012

Maxi skirt gojes

Assalamualaikum.. Hye..


I serius dah buang tabiat waktu waktu kemerosotan ekonomi macam ni.. Kalau masa belajar, elaun yang I dapat dari PaMa, boleh jugak disimpan untuk berpoya-poya dan beli barang sikit sikit.. Tapi, sejak dah habis belajar nih, elaun pun kering sekali.. :'(


Pedulikan! Yang penting I dah dapat apa yang I nak.. Kah3.. Eh Over sangat gelak macam tu..


Korang pernah dengar RNR concept? Bukan RnR tempat kita berhenti tepi jalan tuh.. Ni satu jenama pakaian yang quite famous juga.. Kalau korang tengok skirt dia, walawehh.. Boleh terpikat, terjatuh hati, silap hari bulan boleh terjatuh tangga sekali kalau korang tak berhati-hati waktu berjalan.. Hikhik.. 


Jadi alkisahnya, disebabkan cinta pandang pertama pada skirt RNR yang gojes tuh, terus I decide nak beli satu.. Walaupun satu rasa macam tak cukup, tak apa laa.. Terai je dulu.. Tapi, memang berbaloi ah.. Bila pakai, nampak macam bertambah tinggi pulak.. 


Skirt nih pun custom made, maksudnya dijahit mengikut ukuran badan kita, bukan ready made ikut size.. Jadi, sepatutnya elok r terletak kat badan.. Tak kira gemuk ke kurus, tinggi ke rendah.. 




Hah.. Ni skirt RNR pertama yang I beli tahun lepas kot kalau tak silap.. 


Dan, semalam I terbeli lagi sehelai.. Muahaha.. Tapi, terpaksa sabar sebulan lagi sebelum dapat skirt tu.. :'(


2 comments:

  1. Salam, kalau nak cuci-cuci mata, jemputla jenguk-jenguk blog saya
    --> http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

    ada long sleeve maxidress dan jubah cotton denim yang sesuai untuk ke kelas, kuliah, atau pejabat atau jalan2 biasa.. smart dan formal

    terima kasih ya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...