Tuesday, September 4, 2012

Save Baby Thaqif.. :'(

Assalamualaikum.. Hye..

Dear all... Please share... tqvm..


Muhammad Taqhif Perlu Dibedah Dengan Kadar Segera Kerana "Interrupted Aortic Arch" & "Double Outlet Right Vetricles" Dimana Peratusan Hanyalah 1 Daripada 2 Juta Bayi Yang baru Lahir Diseluruh Dunia. Muhammad Taqhif Seorang Bayi Yang Bertuah & Kuat Kerana Sanggup Mewakili 2 Juta Bayi Yang Lain Dan Dia Harus Menjalani Pembedahan Secepat Mungkin. Dimana Kos pembedahan adalah RM50,000.00 & lebih


Mohon Jika Ada Organisasi Atau Individu Yang Mahu Membantu Memberikan Sumbangan. Walaupun Sedikit Kami Terima Dengan Terbuka. Keluarga Kami Amat Memerlukan Pertolongan Anda Semua. Mohon Share Post & Page Ini Juga Supaya Lebih Ramai Dapat Membantu Baby Taqhif.
 
 
Atas Jasa Baik Kalian Semua Saya Mengucapkan Ribuan Terima Kasih Terdahulu. Hanya Allah swt Saja Yang Dapat Membalas Jasa Anda Semua. Doakan Segalanya Dipercepat & Dipermudahkan Dengan Bantuan Semua. 
 
 
Terima Kasih Sekali Lagi Dari Mohd Taufiq Azhar & Sariza Omar Sekeluarga. SAVE BABY TAQHIF! ♥General information
 
 
Segala Sumbangan Boleh Dihulurkan Kepada :
Mohd Taufiq Azhar : MAYBANK - 162188452719
Mohd Taufiq Azhar : CIMB - 14350071935522Nota kaki: Sedih tengok baby baru lahir pun dah berselirat wayar dekat badan.. :'( Tabahnya baby Thaqif.. Semoga baby Thaqif dan keluarga terus kuat dan tabah..

1 comment:

  1. Balasan tuhan sebab sariza ni dulu curang dgn bekas laki dia. Gila kan laki org sampai tinggal laki dan anak2.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...