Tuesday, September 25, 2012

888 (^.^)

Assalamualaikum.. Hye.. 


Semalam follower blog I dah achieve nombor bertuah ni..

..888..

Yippiiii.. (^.^)





Terima kasih Shahrul Azam sudi jadi follower blog I ke-888.. Tapi, I tak jumpa pula URL blog beliau.. Huhu


Apa pun, terima kasih jugak 887 orang follower blog ku yang lain.. Lebiu lah.. Hoho.. Harapnya, korang bukan follow blog I sekadar sebab nak I follow balik lah eh.. Datang laa lagi lain kali.. Hehe


Nota kaki: I harap kamu update setting blog kamu supaya I boleh track balik siapa yang follow blog I.. 

4 comments:

  1. saya tak silap follower yg ke 875 ... tahniah ... best nombor tu ...

    ReplyDelete
  2. Tenkiu Diemsisi sudi jd follower blog I.. Really appreciate it.. :)

    ReplyDelete
  3. As Salam Syarafina,
    i tgh survey berkenaan Ariva Gateway Kuching.InsyaAllah dis coming november i akan ke kuching..i read ur entry before..so just a few question..berapa rate 1 malam utk apartment 2 bilik yg u amek dulu tu? boleh pakai gov rate?than, dalam entry tu u ckp ada peralatan memasak kan, so cukupla peralatan utk main masak2? hehe..(mcm nak memasak sgt kan i ni tanye²)...

    ReplyDelete
  4. Salam Mizjules.. Hari tu I pergi, satu malam rate dia RM250.. tak ada gov rate.. kakak I beli kat agoda.com.. 

    peralatan memasak lengkap jugak laa.. ada kuali, periuk, senduk, sudip, pisau semua..  pinggan mangkuk pun ada.. hari tu kononnya kami nak memasak jugak, tapi end up beli lauk kat topspot sebelah hotel, balik hidang kat rumah.. haha 

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...