Saturday, June 9, 2012

Segmen: Bloglist With Yana

Assalamualaikum.. Hye..


Lama sudah rasanya tak join segmen dekat blog nih.. Usahkan nak join segmen, nak update blog pun susah sangat sekarang.. Tapi, memang dah jadi tabiat buruk.. Setiap kali bila nak exam je, mesti rajin gle jenguk blog.. :'(


Dah alang-alang terlajak berbelog nih, I nak join segmen lah satu.. Hehe 



Tuan punya segmen.. Nak kenal? Klik je dia.. Suka gle tengok belog Yana nih.. Warna blog dia feveret I!! :D


Oh!

Link belog tengok sini ~ http://ceritasyarafina.blogspot.com/

Link Twitter tengok sini ~ https://twitter.com/#!/SyarafinaZaini

Link page fesbuk tengok sini ~ http://fesbuk.com/pages/eiysyatakdokFBpage.. (Eh?!) Hehe.. Gurau je laa.. I tak ada pun page FB.. Takut malu nanti tak ada orang nak follow.. Hak3.. 




Selamat berkenalan! ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...