Thursday, October 6, 2011

Kesayangan terbaru..

Assalamualaikum.. Hye..


Pernah tak korang mengalami masalah laptop yang lembap gle disebabkan memory laptop yang sikit lagi nak terberanak?? (Sila abaikan faktor lain) Kalau korang jenis gle download movie, gle install software, gle gambar dan bermacam macam lagi jenis kegilaan yang waras, korang mesti faham.. 




Dulu I sukaaaaa sangat download movie english.. Err.. Sekarang pun.. Hehe Semalam download, hari ni download lagi.. Esok tak serik serik jugak, download movie lagi.. Manakala hobi meng'copy' drama korea pula adalah kegemaran ye tuan puan.. Sampaikan bar Local Disk C tuh dah jadik merah.. Dah nazak! 


Jadi, sejak tu I mengidam nak beli 1 benda nih.. Hahh! Siap mengidam lagi tuu.. Tehee~


Lama kemudian.. Setelah mengadu berpuluh kali, akhirnya terkabul juga yang I dok mengidam tuh..




Hurray!!! Tenkiu sayang.. Hehe 




Yang syoknya, I dapat murah.. Masa I tengok sekali lagi minggu lepas, dah mahal balik.. Kawan I survey external pun dia cakap mahal.. Motif??? Amalan berjimat cermat, poket selamat lahh.. Haha




Lawa kan?? Sebab warna putih.. Tapi, kalau warna pink lagi comel kot.. Hehe~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...