Tuesday, October 25, 2011

Gojes dengan Puff Military Jacket

Assalamualaikum.. Hye.. 





Ingat lagi tak yang I rebiu bagai nak rak (Rak sangat lah kan..) blogshop Batik Valley nih? Padahal I tak pernah rebiu mana mana blogshop.. Serius I tak reti! 


Tapi, sebab I suka sangat dengan puff military jacket yang Fatin nak bagi sebagai hadiah tuh, I cuba jugak bagi rebiu seikhlas hati I.. Cewahh.. 


Yang pasti..







Terkejut gle kot tengok banner besar gedabak nih kat Facebook Batik Valley.. Orang jarang bertuah memang macam ni, jakun amat seyh.. Haha


Agaknya berkat menulis dengan ikhlas kot, I menang puff military jacket warna merah oiii.. Woot woot! Alhamdulillah.. Padahal dah siap pesan awal awal dekat Fatin, kalau I menang I nak warna merah atau putih.. Hehe


Tenkiu so much Batik Valley sebab bermurah hati nak bagi puff military jacket nih.. Nanti bila I terperasan lebih sebab pakai puff military jacket merah tuh, I post gambar kat sini yep.. Hehe


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...