Wednesday, September 28, 2011

Yang best tentang birthday party

Assalamualaikum.. Hye.. 


Dah berkurun I merajuk dengan blog ni.. Eh tak tak.. Blog yang merajuk dengan I sebab lama gle ambil masa untuk cari mood nak tulis blog.. Ampun.. Huhu


Minggu lepas, seronok bangat seyh.. Kakak I buat birthday party untuk anak sedara I yang comel gile rasa macam nak ciom ciom je sepanjang masa.. Majlis ni sebenarnya 2 in 1.. Birthday party untuk Aarief Danish dan open house raya.. 




Anak sedara I nih memang peminat tegar Pocoyo.. Tunjuk je gambar Pocoyo, terus dia buat bunyi "tetete".. Kononnya Pocoyo laa tu.. Faham je laa kan.. Haha




Cantik tak table set up ni? I suka! Ok fine.. I pun kanak kanak comel ape.. Tehee~





Cupcakes..




Sweets..




MENU TERBABIT : Nasi hujan panas terik, kuzi ayam Ma yang superb, roti jala, rendang ayam, nasi impit, Kuah kacang Ma yang gojes habess, puding triffle I BUAT (tak pasal pasal nak highlight buat tuh.. Biar laa.. Lalala~), buah buahan, biskut raya, akok dan lain lain.. 




"Yea yea! Nak potong kek Pocoyo..", kata Danish.. Bajet lah Danish tu pandai cakap kan.. Hehe~




Bacaan doa selamat oleh Tokbah..




Nahh.. Tu dia kek Pocoyo Danish.. Decoration dia kemain.. Tapi, tak boleh makan pun yang biru tuh.. Manis sangat.. Nasib baik kek dalam tuh sedap.. 





Happy birthday Aarief Danish, little Pocoyo..




Oh my! Suka sangat gambar ni.. Gasak kau laa Danish.. Che su nak ciom jugak.. Muahh!




I think the kaftan makes me look bigger and taller.. Which is unacceptable.. Wuu~ Sebenarnya, kaftan tu perlu dikecilkan kat pinggang, tapi tak sempat nak baiki..  Agaknya sebab tu laa kot.. Kalau tak pun, buat buat ye je.. Hehe






A very happy little birthday boy, Aarief Danish..

12 comments:

  1. wuah...cutenya birthday party nie... serius...

    ReplyDelete
  2. comelnyaaaaaaaaaaaaa!!!! :)

    ReplyDelete
  3. Wah, cantik and comel la majlis ni. kaler nye sangat ceria.

    ReplyDelete
  4.  kan?? tiba2 rasa macam nak jd kanak2 balik.. hehe

    ReplyDelete
  5. kan?? kan?? tengok gambar ni rasa hepi sebab comel sangat.. hehe

    ReplyDelete
  6.  hehe sesuai laa dengan dengan kanak2.. :)

    ReplyDelete
  7. x comel langsung budak 2

    ReplyDelete
  8. betul 2 cakap die

    ReplyDelete
  9. Sitinurfaezah RahimOctober 24, 2011 at 6:22 PM

    party die sgt best tapi budak 2 jew

    ReplyDelete
  10. eh2.. kenapa tak tinggalkan link blog ke? I nak tgk jugak budak yg comel tu macam mana.. btw, its ok.. comel atau tak lies in the eyes of beholder.. 

    ReplyDelete
  11. Momy budak comey..November 6, 2011 at 7:56 AM

    Sapa kata budak 2 xcomey dengki la tu.. ntah2 sbb xmmpu nk buat majlis camtu.. kesiannya... pastu xbrani nk tnggal link blog.. sbb takut terbongkar muka huduh dia tu... kesian kesian...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...