Monday, September 12, 2011

Hai senior!

Assalamualaikum.. Hye.. 


Sudah sudah laa tu dok berat duduk, ternak lemak, golek golek atas katil empuk, buat taik mata.. Esok dah mula belajar woh! 


Cepat cepat pergi kikis karat dalam otak akibat 4 bulan asyik dok buat tai mata je yep.. Yang masih dok di kampung tuh, jom laa balik kolej/rumah sewa masing masing..


I dah sampai KL Jumaat lepas lagi.. Hari nih sesi mengemas rumah, mengemas barang kat rumah kakak I.. Sekali tengok, mak aih! Banyak gle kot barang I.. Maunya 2 kali trip nak angkut semua tuh.. Hoho~


Yang kecewa tuh, parking lot untuk rumah sewa I dah penuh.. Entah nak letak kat mana laa si Kancil tuh.. Huhu~  Dah laa sekarang nih musim hujan kan.. Memang haru laa nak kena redah hujan panas semua tuh kalau tak ada si Kancil ni.. T__T




Apa apa pun, selamat kembali belajar lah buat korang yang masih bergelar pelajar..


Yang baru masuk alam Universiti tuh, selamat sambung belajar jugak yep adik adik.. Wah wah.. Adik adik ye.. Hehe




Hah.. Hamek kau.. Macam ni lah nanti kat U tuh.. Best kan?? Best kan?? Muahaha!


Tahun ni I dah jadi super duper senior wohoo!! Dah tahun akhir nih, harus laa menambahkan waktu enjoy.. Tapi enjoy enjoy jugak laa.. Usaha pun mau tambah jugak..Tamo lah nangis di tahun akhir.. Sedey wei kalau macam tu.. Nak grad daa ni.. 


Jom kembali belajar! :)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...