Wednesday, September 21, 2011

Lebih suka layout Facebook yang lama? Jom tukar!

Assalamualaikum.. Hye..


Hari ni bukak je Facebook terus rasa macam 'Eh?! Facebook tukar layout baru lagi!'.. Tak best kan? I lagi suka layout lama.. Korang macam mana?


Tapi, jangan risau lah.. Sebab ada cara untuk kembalikan facebook kesayangan korang tuh kepada yang lama.. Senang aje caranya..

1. Klik arrow sebelah Home..




2. Klik Account Settings..

3. Klik Language [English (US)]..




4. Tukar language daripada English (US) kepada English (UK)..




5. Siap!




Mungkin layout lama ni tak bertahan lama.. Tapi, OK laa buat sementara waktu.. Hehe


Nota kaki: I tak pasti siapa yang jumpa pasal ni.. Tapi, I terbaca di blog Abg Ben..

2 comments:

  1. haha... patot la org heboh2 tentang layout baru... walhal tak tau apa2...


    coz mine still layout lama...

    ReplyDelete
  2. dia buat berperingkat laa tu.. later semua wajib guna layout baru.. tp act, layout baru ni pun ok jugak.. hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...