Tuesday, August 9, 2011

Koleksi lagu raya favourite sepanjang zaman.. [Part 1]

Assalamualaikum.. Hye..


Hari Ahad lepas I ke pasaraya Pacific kat KB Mall dengan Ma dan Abah.. Yang tak tahan tu, puasa pun belum mula, diorang dah beria pasang lagu raya.. Hebat sungguh penangan Syawal berbanding Ramadhan kan.. Hoho


Tapi, memang kebiasaan laa bila masuk bulan puasa je, mood nak raya tuh memang tak menahan.. Kalau boleh nak pasang lagu raya setiap hari, nak shopping baju raya sehelai seminggu (Erk!), nak tempah biskut raya berbalang balang.. Pendek kata, memang fikir pasal raya aje.. 





Dah alang alang eksaited nak raya toing toing nih, I nak kongsi dengan korang lagu lagu raya evergreen yang best.. Lagu lagu nih memang tak lapuk dek masa kan.. Best sangat.. Dari kecik sampai besar I layan lagu lagu raya ni je.. 




Suasana Hari Raya
-Sharifah Aini-



Selamat Hari Raya
-Ahmad Jais-


Menjelang Hari Raya
-D.J. Dave-


Balik Kampung
-Sudirman-


Pulanglah
-Aishah-



Nak lagu raya lagi? Sabar... *wink*


Nota kaki: Entah kenapa lagu lagu raya sekarang macam tak masuk di hati je.. Jangan marah ye.. :D


Nota kaki II: Selamat berpuasa.. Puasa dulu baru raya.. Selamat beramal.. =)

7 comments:

  1. wow...wow...wow....
    saje je menggimik suasana hari raya kan....
    da xsabar lagi nie....

    ReplyDelete
  2. hehe walaupun baru puasa 8 hari.. lagu raya memang wajib.. lagi2 yang berada di perantauan.. hehe

    ReplyDelete
  3. balik kampung tetap di hati...heheh

    ReplyDelete
  4. haha balik kampung tuh memang wajib.. :D

    ReplyDelete
  5. banyak nye lagu rayeee...waaaa..rase nak raye dah ni...

    ReplyDelete
  6. hehe ada banyak lagi lagu2 raya best yg evergreen.. :D

    ReplyDelete
  7. hehe ada banyak lagi lagu2 raya best yg evergreen.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...