Wednesday, July 13, 2011

Makin lama, makin perasan..

Assalamualaikum.. Hye..


Aci update je mesti malam.. Sekarang tak boleh update blog siang hari, sebab laptop I tengah koma.. Sedih T__T  Terpaksa laa merempat mintak sedekah nak guna laptop Ma.. 


Tapi selalunya siang hari abah yang guna buat kerja dia.. Maka, petang hari harus tidur cepat cepat sebab malam nak jadi kelawar berjaga malam semata-mata nak online.. Kesian!


*********


Sejak kerja nih, baju kurung dah jadi pakaian wajib (setiap hari bekerja sahaja).. Abes takkan nak pakai jeans ke sekolah kot? Maunye kena sembur dengan Guru Besar.. Hoho~


Selama nih I main rembat je tudung untuk match dengan baju kurung.. Maksudnya, asalkan ada warna dekat dekat pun dah kira orait laa tu..


Tapi, sejak dah kerja nih, jadi makin cerewet pulak.. Hehe  Contohnya, baju kurung corak kuning bata haruslah match dengan tudung warna kuning bata jugak.. Tak boleh kuning cair, kuning gelap.. Kuning BERSIH apatah lagi! Ahakz~




Makanya, demi memuaskan nafsu sendiri, haruslah keluar membeli tudung baru.. Sebenarnya tuh je nak cakap.. I beli tudung baru hurray!! Tehee~




Jadi, terimalah gambar gambar perasan daripada Teacher bersama tudung barunya.. Kih3~  Oh! Tudung ekspress purple tu dah menjadi tudung kegemaran I sekarang.. Hehe 



Nota kaki: Abaikan kebooolatan yang makin terserlah.. T__T


4 comments:

  1. perempuan memang selalu mencipta alasan untuk shopping. haha ;)

    (adoiii tunggu lama baru dapat komen akhirnya)


    Tips
    : Cara Mudah Kantoikan Boyfriend Curang


    Teguran
    Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya





     

    ReplyDelete
  2. tehee~ tau takpe.. tu semua hanya alasan untuk shoppinng lagi.. haha


    btw, tenkiu miss Y sbb sanggup tunggu.. hehe =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...