Thursday, February 4, 2016

Apartment berdekatan UiTM Puncak Alam untuk disewa

Assalamualaikum.. Hye.. 



Kalau korang atau kawan kawan korang sedang cari RUMAH sewa (rumah sewa ye, bukan bilik sewa) di sekitar UiTM Puncak Alam, boleh laa hubungi I..




Tinggalkan aje komen kat bawah ni.. Atau emel ke esya_lady90@yahoo.com.. Atau ke iklan kami di Mudah.my [http://www.mudah.my/vi/43925201.htm] untuk nombor telefon..


Apartment Dewi Puncak Alam, Ground floor

- Sewa bulanan RM 600 / rumah (tak termasuk bil elektrik/air)
- Deposit 2 bulan + RM 100 elektrik/air

- 3 bilik tidur, 2 bilik air
- Max 5 orang / rumah
- Perempuan sahaja

-Fully furnished
   - Jeriji keselamatan di pintu rumah dan semua tingkap
   - Kabinet dapur dan dapur gas
   - Tong gas
   - LCD TV
   - Meja makan 6 kerusi
   - Sofa
   - Katil dan tilam di setiap bilik
   - Peti ais 
   - Fully automatic washing machine
   - Kipas dinding di setiap bilik
   - Kabinet sink

- Kemasukan segera

- 5 km dari UiTM Puncak Alam
- Kemudahan bas setiap 30 minit
- Parking lot di hadapan rumah
- Berdekatan surau, Pasaraya Econsave, Petronas, Klinik, McDonald, restoran, pasar malam dll.











Dapur yang disediakan ialah dapur gas biasa, bukan dapur elektrik seperti di atas..


53 comments:

  1. Dapur xde la ek?? Kena beli sendiri la???

    ReplyDelete
  2. aah ye.. cuma dapur kena beli sendiri..

    ReplyDelete
  3. kejiranan rumah ok, ada pak guard jaga. rumah aras ground floor, tk perlu naik anak tangga banyak2. bukan juga di atas  tanah. just nice...... (kak ngah tulun tambah.. heheh)

    ReplyDelete
  4. eh, knapa kita tulis jadi nama awak plak... 

    ReplyDelete
  5. err.. kompius.. cano awak boleh hack akaun saya nih.. hahaha 

    ReplyDelete
  6. Salam..


    Saya dah pun msg cik tadi.. yang 014 tu.. tapi tak reply pun..
    oh, ya.. kat mudah harga lain kan.. mohon bantuan pertanyaan.. terima kasih..

    ReplyDelete
  7. Salam..

    alzakwani msg no siapa 014 tu? dapat dr mudah ke? rasanya alzakwani dah tersilap, sbb iklan yang saya letak di mudah tak ada nombor 014.. 

    ni link ke iklan di mudah >> http://www.mudah.my/Apartment+Dewi+Puncak+Alam+Ground+Floor-10873190.htm

    btw, harga untuk satu rumah tu RM 600.. Jadi, Alzakwani boleh kongsi rumah tu dengan kawan, 5 orang maksimum, sebab katil single cuma ada 4.. 

    ReplyDelete
  8. salam.nk tny rmh 2 dh ade yg sewa ke?

    ReplyDelete
  9. salam.. buat masa sekarang, blom lagi.. 

    ReplyDelete
  10. Alamak, perempuan je ke. Memang kalau lelaki tak leh menyewa ke. Minta tolong kalau tau ada umah sewa yg boleh utk laki, emel sy

    ReplyDelete
  11. hehe tu ma abah saya yang tetapkan.. diorang nak penyewa perempuan je.. cuba syahrir tgk kat mudah.my, rasanya banyak rumah sewa utk lelaki jugak.. :)

    ReplyDelete
  12. lagi ade kekosongan tak??? maybe 2 org camtu?

    ReplyDelete
  13. buat masa skrg blom lagi.. tapi, kami cari penyewa ruma, bukan penyewa bilik.. maksudnya, kalau arine nak sewa rumah, arine sewa berdua atau cari kawan untuk sewa sekali.. maksimum 5 org..

    ReplyDelete
  14. tu la pasal.. sorang ag ni... huhu...

    ReplyDelete
  15. sewa berdua je pun boleh.. tapi, sewa satu rumah laa.. 
    xpun, cari je kawan dulu k.. :)

    ReplyDelete
  16. Kalau group lelaki yang 'pengemas' dan baek boleh x?

    ReplyDelete
  17. ermm.. sory.. lelaki xbole kot.. huhu

    ReplyDelete
  18. salam.. buat masa skrg, kosong lagi.. 

    ReplyDelete
  19. salam.. aah ye.. masih kosong.. :)

    ReplyDelete
  20. available lg x?sy nk crk utk sem depan..mayb msok dlm bln 2 atao 3..

    ReplyDelete
  21. Mardiana: rumah ni masih available.. Klu mardiana nk tgk rumah, bole.. Emel sy eh..

    ReplyDelete
  22. salam.. available lg x skrg ni?? 

    ReplyDelete
  23. available lg x???sy nak msok dlm bulan 3...

    ReplyDelete
  24. rumah nie still available x? sy nak swa.. untuk kmsukan blan march nie..

    ReplyDelete
  25. jom arine kite sewa rumah nie.. atyn sorang jgk.. ingt mmg nak rumah nie even sorang2 pon.. tp 2 laa btter ade housemate so paper hal snang.. blan 3 nie atyn dftar as a student kat  uitm p.alam.. #nie no atyn 017-9798734 / 014-8295131 atau bgi no awk ok :D

    ReplyDelete
  26. ziela awk da ada kawan yg same2 nak join or awk sorang je? sy pon msuk blan 3.. ingt nak sewa rumah ni..

    ReplyDelete
  27. salam tieqa.. sory saya quite bz lately.. 

    kalau boleh tieqa tanya kakak saya ye.. 0122501505.. tq.. :)

    ReplyDelete
  28. hi.. sory sy bz sket lately.. 

    btw, kalau boleh zeela dan atyn tanya kakak saya sendiri boleh pasal sewaan rumah ni? sebab dia yg uruskan.. :D 0122501504 / 0102251781
    tq.. :)

    ReplyDelete
  29. ada lagi tak rumah nie??

    ReplyDelete
  30. sory ann.. da ada org booked.. :)

    ReplyDelete
  31. rumah ada.. tp dah ada yg booked.. sory eh.. :)

    ReplyDelete
  32. wahh..dh ade yg book eh..hmmm..melepas

    ReplyDelete
  33. belum ada yg book lg.. soly berminat?

    ReplyDelete
  34. still available or not???

    ReplyDelete
  35. still available.. sorry for late reply..

    ReplyDelete
  36. Rumh ni availble lg x??

    ReplyDelete
  37. still available lg ke....

    ReplyDelete
  38. available lagi tak?untuk kemasukan mac 2013.

    ReplyDelete
  39. dah unavailable. sorry ea. :)

    ReplyDelete
  40. dah unavailable. sorry ea. 

    ReplyDelete
  41. aik.... nie rumah sewa sy nie... hehehehe

    ReplyDelete
  42. rumah ni still available x utk bln 9 nnti
    ??

    ReplyDelete
  43. assalam, tumpang tnye, utk bln 9 nnti available x?

    ReplyDelete
  44. assalam, utk bln 9 ni still availble ke?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...