Sunday, June 26, 2011

Teacher Farah..

Assalamualaikum.. Hye.. 


Apa khabar korang? 


Dah seminggu I tak update blog.. Nuffnang pun dah merajuk.. Manja sungguh Nuffnang ni eh.. Alolo~


Sejak minggu lepas, I dah mula bizi.. Bizi sangat tu tak laa.. Tapi, malassssss! Malas sangat nak update blog.. Kenapa entah.. Entah kenapa dengan budak ni..


Sebabnya I dah mula kerja sejak minggu lepas!!! I jadi guru ganti kat sekolah dekat rumah I ni haa.. Sekolah rendah je.. Ajar matematik.. Dan Pendidikan Seni! Nak tergelak rasanya kena ajar Pendidikan seni.. Cikgu pun tangan kayu, cemano nak ngajo.. Isk3~


I tahu I dapat kerja nih, hari Ahad lepas.. Dia cakap esok datang lapor diri kat PPD.. Haa??! ESOK?  Terkejut gle kot.. Tiba tiba rasa seram sejuk.. Haha


Sejak mula kerja nih, setiap petang I mesti tidur.. Buruk gle perangai.. Haha Entah kenapa asyik rasa penat je.. Sebab tak biasa kerja kot.. Padahal, masa kat U lagi teruk kot.. Kelas sampai petang.. Kadang-kadang sampai malam.. Entah! 


Bila dah malam, waktu bersama keluarga pulak.. Jadi, memang tak ada masa.. Idea pun dah kering nak blog.. Kesian blog I ter'anak tiri'kan..  T__T

5 comments:

  1. yup....mlm kna spend with family kn..heheheh
    gewd luck awak....
    (^_^)v

    ReplyDelete
  2. tenkiu alisya.. :)

    ReplyDelete
  3. aah ye.. hehe tenkiu awak.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...