Tuesday, June 7, 2011

3 buffered campaigns..

Assalamualaikum.. Hye.. 


I tak pernah tulis pasal Nuffnang kan.. Kalau blogger lain, pertama kali dapat Buffered Earning, diorang tulis entri.. Buffered earning jadi metered earning pun terus tulis entri.. Tapi, I tak.. 


Tapi, kali ni I nak tulis pasal Nuffnang jugak laa.. Dah lama I tak dapat buffered earning.. Dulu dulu je pernah dapat.. Tapi, income sikit je pun.. Sebab tu malas nak gebang.. Lain laa kalau dapat RM 3k macam Cik Epal.. Sah sah I tulis entri time tu jugak.. kih3~


Sebelum ni I memang jarang sangat update blog.. Sibuk laa katakan.. Err.. Masa cuti ni pun I jarang jugak update belog.. Hee~


Tapi, Nuffnang tetap baik hati bagi I 3 Buffered Campaign.. Wohoo! Kalau korang perasan kat skyscraper blog I nih selalu keluar iklan Proton Exora.. Dah dekat seminggu daa pun iklan Proton Exora tu kat situ.. 




Iklan yang baru muncul pun ada.. Ni haa, M&M Vote & Win dan DiGi Opera Mini 2.. Wohoo!







Tenkiu Nuffnang.. Nanti bagi laa lagi.. Ngee~

8 comments:

  1. err.. xelok lg eh position iklan tu.. ak xsuka letak floating2 atau letak iklan banyak2 kat atas, nnt aku sendiri yg serabut.. haha

    ReplyDelete
  2. kalau nak tips, xpasti laa bole bagi ke tak. sebab saya sendiri pun xfaham.. hehe tp xpe.. usaha tangga kejayaan.. :D

    ReplyDelete
  3. haha tu laa pasal.. saya sendiri pun xpernah faham dgn nuffnang ni.. mungkin kna maintain traffic kot.. sbb time xupdate, traffic maintain.. wpun rendah.. hehe~

    ReplyDelete
  4. owh..nie iklan buffer ea?xtau pn..klo nk dapat iklan cmnie..tukar position iklan 2.biar senang nmpk.nnti baru dia pilih blog ko untuk iklan kn iklan diaorg..ak rase la..haha

    ReplyDelete
  5. untung le pernah dapat BE..kite ni baru nak merangkak..bg la tips hehe

    TIPS
    DAPATKAN 343 UNIK FOLLOWER SEHARI

    ReplyDelete
  6. Kadang - kadang tak faham dengan nuffnang ni. time rajin update, dia tak bagi BE, time tak upadate seminggu time tu la BE muncul. buat orang rasa bersalah je huhu

    ReplyDelete
  7. waaa...bestnyer..
    hik3...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...