Saturday, May 14, 2011

[Siri 3] Men and girls in black..

Assalamualaikum.. Hye..


Memandangkan I dah habis final exam, jadi ini masanya untuk kembali berbelog.. hoyeahh!! Kesian belog, dah lama tak dihiraukan.. Sampai Blogspot pun dah merajuk semalam.. Isk3.. Manja ye.. 


Masih ingat Siri 1 dan Siri 2?? Jadi, sekarang I akan sambung dengan Siri 3 tentang kami, kami, dan kami berlatih untuk persembahan keesokan harinya.. Di UM ni, setiap aktiviti kokurikulum ada hari yang penting, iaitu Hari Kokurikulum.. 


Pada Hari Kokurikulum nih, kitorang kena persembahkan depan penonton dan tetamu VIP semua yang kitorang belajar sepanjang semester dalam kelas Ko-K.. Tapi, tak semua laa yang buat persembahan pentas.. Contohnya, Kelas Fotografi dan Kelas Khat, takkan nak buat persembahan pentas kan.. Jadi, diorang tergolong dalam kategori lain.. 


Untuk Hari Ko-K nih, ada 3 kategori.. Kalau tak silap, kategori aktiviti dan sukan, kategori seni dan kebudayaan, dan......... Err.. Eh alamak.. Dah lupa laa.. hehe Kelas Pendidikan Luar yang I ambil ni, tergolong dalam kategori Aktiviti dan Sukan.. 


********


Sebelum buat persembahan, haruslah berlatih dulu.. Ambil feel kononnya.. kih3~  Rehersal tu pada 13 April 2011 lepas.. Tengok.. Cerita sebulan lepas.. Tak heran laa I lupa kategori kategori yang terlibat.. Alasan.. hehe 


Tapi, I tak ada laa gambar untuk rehersal tu, cuma gambar kitorang lepas persembahan.. Haha Layan je laa..
Demi semangat berkumpulan, Superman pun sanggup bercuti dari menyelamatkan dunia oii.. Ahakzz
Malas laa letak caption, boleh tak? Hehe~


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...