Friday, April 29, 2011

Best Outfit Contest..

Assalamualaikum.. Hye..


Beberapa hari lepas, ada seorang cikgu datang buat lawatan hormat ke blog I.. Ingatkan I ada buat kesalahan disiplin.. Ye laa.. Mana laa tahu kan.. hehe Rupa-rupanya cikgu Ada Mokhtar datang ajak join contest kat blog beliau.. Wah! Dah lama I tak join contest..




Ni haa "contest"nya.. Best Outfit Contest.. Woh! I sebenarnya tak ada keyakian tau nak join contest macam ni.. Ye laa.. Sebab I bukannya bergaya pun.. Sobs.. Main rembat je.. Asalkan tak nampak macam minah sewel, ok laa kot.. hehe


Apa-apa pun, ni outfit yang I pertaruhkan untuk contest ni.. Nak ke kelas je pun.. hee~




Oh! Lagi satu, contest ni guna sistem LIKE kat Facebook juga selain pilihan hati juri sendiri.. Jadi, my lovey dovey readers tolong vote untuk I eh.. Sayang korang lebih laa.. hehe 




Eh cop!! Tempoh untuk vote dari 17 Mei ~ 25 Mei! Sekarang belum buka lagi tau.. Jadi, sila like Facebook page Adamokhtar sekarang, dan vote bila dah dibuka.. ngeh3~


Kalau korang nak join jugak, jangan risau.. Memang sempat sangat.. Nak join lepas habis final exam pun masih sempat.. Sebab tempoh contest ni 17 April ~ 16 Mei.. Klik banner contest atas tu je..


JANGAN LUPA VOTE I EH.. ngee~ 


********


Cikgu Ada tak suruh tag, tapi I nak tag juga 2 orang.. hee~




6 comments:

  1. AlibabaversiperempuanApril 28, 2011 at 7:13 PM

    ok takpe. i bagi u menang lah

    ReplyDelete
  2. cun dear =)
    thanks for join =)

    ReplyDelete
  3. hehe tq n welkam.. =)

    ReplyDelete
  4. lawa2...bju n tuan die pn lawa....
    :D

    ReplyDelete
  5. haha tenkiu laa eh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...