Sunday, April 24, 2011

Contest: Gambar DesktOp Lappy

Assalamualaikum.. Hye.. 


I nak join contest nih.. Meh rapat rapat.. hehe Ceit padahal I nak menunjuk nunjuk desktop lappy sendiri.. Muahaha!




Sebelum tu, I nak tunjuk desktop lappy I.. Ada 2 gambar, sebab I buat Slideshow.. Maksudnya, 2 desktop wallpapers ni akan bertukar-tukar setiap 1 minit..




I suka wallpaper ni sebab kalau korang klik gambar tu untuk tumbesaran sihat, korang akan nampak tekstur dia macam tekstur kulit.. Unik laa kononnya.. hee~




Dan kenapa I pilih gambar ni? Sebab I sukakan sesuatu yang abstrak, simple dan ceria berwarna warni.. Kiranya 2 gambar ni menepati citarasa I laa.. hehe


Kalau korang tengok, icon kat desktop I tak banyak, sebab I tak suka desktop I nampak serabut.. Semua icon yang ada kat desktop I ni, yang penting dan I selalu klik..



Blog --> Semua gambar atau apa-apa yang berkaitan dengan blog I, I simpan dalam folder ni..

Colours --> Folder ni untuk random.. Ada macam-macam..

SEM 6 --> Semua nota, assignments, tutorial, presentation slides untuk semester ni, I simpan dalam folder ni..

Malaysia Airlines --> Ni travel itinery I untuk balik Kelantan 15 Mei ni.. wohooo!!


******


Urusan tag meng'tag'..


Pink Lollypop


[Klik gambar header beliau untuk join]





2 comments:

  1. errr cm susah je nk komen.. x reti..

    heheh tq join ye.

    komen box nie,unik.

    ReplyDelete
  2. err.. kenapa susah nak komen? haha
    btw, tq.. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...