Wednesday, April 20, 2011

3 kg lemak untuk dijual

Assalamualaikum.. Hye my lovey dovey readers.. aww! suwitt tak? TAK??! ok fine.. 


Dah seminggu lebih kot I tak update kan.. Rindu I tak? kih3 I sibuk gle lah.. Bukan I yang gle tau.. Tapi sibuk yang gle.. Boleh tak macam tu? hehe Kalau korang rasa I banyak melalut dalam post kali ni, I minta maaf banyak-banyak eh.. I happy sangat ni sebab dah boleh update belog! wohooo! ops! Terlebih sudah.. hehe


******


Pernah dengar tentang orang nak jual lemak tak? Kalau tak, meh nak bagi korang dengar.. JUAL LEMAK!! ok dah dengar? Kalau dah, hah! Nampak beno nipunye.. Mana ada orang dengar apa yang ditulis.. Orang baca je.. keh3 


******


Kisahnya macam ni.. Beberapa hari lepas, I timbang berat I.. Rupanya berat I dah mencecah LIMA PULUH tuttt kilogram?? Oh tidak! Sebelum ni 50 kg je.. Oh tidak sekali lagi! Patut laa I rasa muka I comel sangat sekarang.. hoho




Jadi I nak tanya laa, ada tak orang yang nak beli lemak I ni? Beli 3 kg je pun da ok.. I jual murah murah je.. Nak beli tak? Kalau nak, hubungi Syarafina Zaini di 013-6294205 tekan tekan tak dapat.. Sebab nombor tu dah expired lah.. haha! Kita berurusniaga kat sini je laa ye.. 




Kalau nak beli, tinggalkan komen kat ruangan komen di bawah.. Kalau tak nak beli pun, komen jugak.. Tak kira.. Tak kira.. haha Paksa rela nih.. hehe


Okbai.. Kenapa ramai yang guna okbai sekarang, bukan ok bai? Ada perkara yang I tak tahu ke? Anda tahu tak kenapa?






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...