Friday, April 29, 2011

10 perkara.. 100 rahsia..

Assalamualaikum.. Hye..


Nak tahu tak? Nak tak? Petang semalam kan, I terjumpa game "10 Perkara" kat blog Sherah.. Wah.. Menarik! Dan, I berminat untuk join.. hehe Lagipun, I memang tak ada idea nak update blog.. Alahhh.. Lagipun, masa ni laa korang nak kenal I kan dengan lebih rapat kan.. Muahaha! Perasan kot..






Ni dia 10 Perkara yang perlu dibongkarkan.. ecece Dah macam Gosip Meletops dalam filem Cun.. Mentang mentang laa baru lepas tengok filem tu.. =p




Kalau ada sesiapa yang nak join, silakan je.. 


Hari ni dah boleh mula start.. Nak habiskan bila-bila pun bole.. Macam i, sah sah takkan habis dalam masa terdekat.. Sebab dalam minggu exam kan.. Kalau setakat nak tulis entri simple, boleh laa.. 


*********


Hari merdeka sehari I dah lepas.. Sobs~ Alahh.. Macam raja sehari laa.. Sehari je merdekanya, lepas habis exam 1 paper semalam.. I memang macam tu..


Sekali exam, sekali rileks..

2 kali exam, 2 kali rileks..

3 kali exam, 3 kali rileks..

4 kali exam?? Berhari-hari rileks.. Haha




Padahal nak cakap I ada exam 4 paper je!! Ngeh3~







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...