Sunday, March 27, 2011

Ucapan terharu dan nak minta tolong drp korang..

assalamualaikum.. hye lovey doveys.. =)


rasa bersalah sangat sebab dah lama tak update blog.. sebab I sibuk sangat.. minggu ni sangat sangat memerlukan komitmen yang tinggi.. dan I akan rasa lebih lebih bersalah kalau I tak mampu nak laksanakan tanggungjawab I terhadap pelajaran dengan baik.. 





tapi.. tapi.. walaupun I dah lama tak update, masih ada jugak yang sudi follow blog I.. terharu weyh.. terima kasih banyak-banyak buat kamu yang sudi follow, yang sudi singgah blog I.. dan I minta maaf sebab tak sempat lagi nak balas kunjungan hormat korang.. tak pe.. takpe.. nanti I cuti, I melawat blog-blog kamu semua sepuas hati.. kih3 macam berdendam lah pulak.. 





**************


sebenarnya tujuan asal I buat entri nih, sebab I nak minta tolong anda yang baik hati untuk bantu I.. boleh?? hehe 


cuba tengok banner Heartbeat I kat atas tuh.. sakit mata sungguh laa tengok dia je tak center.. tapi, I tak reti nak setting.. jadi, I nak minta tolong kalau ada antara kamu yang reti.. tolong lah saya.. sakit mata daa ni.. bernanah kang.. hoho~ 




terima kasih.. =)

2 comments:

  1. dah dapat.. tenkiu so much dear.. =)

    ReplyDelete
  2. aah.. x center..
    dah jd center.. tenkiu so much dear.. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...