Friday, March 4, 2011

si hensem dan si dara..

assalamualaikum.. hye.. =)


apa khabar pembaca sekalian? kalau ada laa.. meh sini rapat-rapat.. duduk dekat-dekat.. tak apa.. jangan bimbang.. kat dunia maya je duduk rapat-rapat.. kat luar kita renggang-renggang eh.. hehe


nih I nak qada cerita minggu lepas yang tertangguh.. memang dah banyak yang tertangguh.. tak apa.. kita cerita satu-satu oke.. 


************


nak tau? nak tau? minggu lepas kan, i keluar dating uolls.. ewww! seronok.. dah lama tak dating dengan si hensem nih.. sibuk laa katakan.. si hensem pulak makin hensem.. mana tak seronok.. fuhh! dan i percaya si hensem nih pun mesti seronok jumpa i.. i kan memang disayangi.. kih3~ 


nah buktinya..




tengok??? dah percaya sekarang? si hensem nih kemain lagi gelak.. penuh satu ruang kereta dengan gelak dia.. hoho seronok sangat jumpa che su eh.. kan Danish? kih3~


ni kami sedang menuju IKEA.. dalam sibuk sibuk nak test pun, sempat lagi keluar dating.. hehe sebenarnya sebelum tuh, I pergi Mid Valley.. nak beli barang keperluan.. tiba-tiba kakak mesej tanya nak pergi IKEA tak.. mula-mula teragak-agak lah jugak.. kononnya banyak kerja kan.. tapi, pergi je laa.. boleh jumpa Danish si hensem.. hehe





I bukan pekerja IKEA oke.. I kerja jadi tukang tolak troli je.. kesian kan.. hoho~


************


oh! tu cardigan baru I.. suka bangat!!! hehe sesuai pakai dengan baju lengan panjang.. dan yang paling penting cardigan ni labuh tutup punggung.. =D


6 comments:

  1. lalala...jenjalan tanpa guna kaki...dan follow!!! weee~~~
    suke3… (^___^)

    ReplyDelete
  2. hehe tenkiu tenkiu tenkiu diyana follow blog ni.. =D

    ReplyDelete
  3. nak tnye,, cardigan tnpa lengan tu beli kat ne ye? hee~ ;)

    ReplyDelete
  4. kalau x silap, i beli cardigan ni kat midvalley.. kedai kat luar pintu masuk carefour tu.. 

    ReplyDelete
  5. sis, cardigan tu beli kat mane ye? :)

    ReplyDelete
  6. sy beli di midvalley dulu2.. :)
    sy pun ada jual sleeveless cardigan lebih kurang macam ni, tp cuma tinggal warna grey je, sbb yg lain dah sold out.. kalau sis nk tgk, boleh tgk di link ni https://www.facebook.com/photo.php?fbid=173331069477337&set=a.173330832810694.55294.172985506178560&type=3&theater :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...