Saturday, March 12, 2011

Rumah sebuah atas pulau..

assalamualaikum.. hye.. =)


dah lama I tak update 15 Posts Challenge nih kan.. jadi, hari ni I sambung post ke-4 oke..


*************

kalau I boleh pilih mana-mana je tempat tinggal, I akan pilih rumah I.. rumah sendiri memang terbaik lah.. walaupun rumah I bukan laa banglo besar stail orang kaya-kaya tu, tapi, tak pe.. rumah I pun rumah banglo jugak hape.. motif?? tadaa.. haha! 




pastu, I nak usung rumah banglo I tu pergi pulau.. boleh? hehh.. tak ada motif lagi tulis banglo.. sabo je laa.. hehe


mula-mula I ingat nak rumah atas air macam ni, tapi, camano plak I nak letak banglo I atas air macam ni kan?




jadi, I tukar rancangan.. pulau yang macam ni pun ok juga..




rumah I sebiji je kat pulau tu.. bestnya!


hahh! lagi satu, rumah-atas-pulau I tu mesti berdekatan dengan Disneyland, supaya senang I bersuka ria.. haha! 





kenangan I pergi Tokyo Disneyland.. seronok! hehe


agak-agak tempat tinggal idaman I nih, dalam mimpi pun belum tentu dapat kan.. takpe.. takpe.. nanti I buat macam Inception, cipta mimpi sendiri.. hehe 



nota kaki: camano tempat tinggal idaman anda semua? 

6 comments:

  1. wow!!!!!!!!!!!!! really amazing to leave life in this type of house surrounded by water.

    ReplyDelete
  2. kan?? so peaceful with beautiful scenery.. love it.. hehe

    ReplyDelete
  3. jika takut dilambung ombak jgn berumah ditepi pantai...hehe..

    ReplyDelete
  4. tak takut pun.. lalala~

    ReplyDelete
  5. nak duk umah kampung je..hehe

    ReplyDelete
  6. umah kampung atau umah kat kampung? beza tu.. =p
    umah kt kampung pun best.. nyaman.. =D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...