Tuesday, March 15, 2011

505 bertuah..

assalamualaikum.. hye.. =)


apa khabar lovey dovey sekalian? harapnya sihat laa.. I je yang tak sihat-sihat lagi ni.. sejak minggu lepas lagi selsema.. apa nak dikata.. sebab malas makan ubat.. keh3~


I cuma nak menunjuk-nunjuk je.. ops! berdosa riak takbur.. oke2.. I bukan nak menunjuk-nunjuk, cuma nak berkongsin kegembiraan I.. dah bertahun I blog, dah macam macam cerita I kongsi dalam blog I nih.. akhirnya..


*************


nak tahu.. masa awal-awal I buat blog dulu, tak ada pun yang baca blog I.. masa I join blog dulu, agaknya tak semeriah sekarang.. I pun tak reti lagi nak promote blog I.. sekarang nih, blog dah macam cendawan tumbuh.. semua nak berblog.. bagus laa kan.. sekurang-kurangnya, ada jugak sesuatu untuk isi masa terluang.. cuma jangan terlalu leka dengan blog, terutama yang masih belajar macam I..


*************


ni jumlah follower I beberapa hari lepas.. baru je cecah 500.. lambat kan progress? a'ah ye.. tapi, tak kisah laa kan.. bukan senang nak kumpul nih.. dah bertahun-tahun baru dapat.. terima kasih banyak banyak banyak laa follower blog I sekalian.. *SMILE*




ni jumlah follower I untuk hari ni.. 505.. cantik kan nombor ni? I suka nombor apit macam ni.. hehe




baideway, I kenal my 505th follower, sebab dia ex-classmate I dulu.. thanks Kierul meriahkan blog aku.. kih3~ tuh blog beliau.. dia pun baru buat blog jugak.. [MASUK]



*************



apa-apapun, terima kasih sebab sudi baca blog I nih, walaupun I dah makin jarang update, sebab sibuk.. huhu~ ni pun tengah buat assignmnent.. cuma pause kejap, sebab nak update blog.. muahaha!


eh.. alamak! ada kelas pukul 3.. oke oke.. buh-bye lovey dovey sekalian.. =)

4 comments:

  1. 505..
    sangat smart nombor itu.
    :D

    ReplyDelete
  2. bile la nk cecah angka cmtu..haha..

    ReplyDelete
  3. rileks2.. aku pun lpas 2 tahun, br bole banyak ni je..

    ReplyDelete
  4. hehe no apit.. macam SOS.. =p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...