Sunday, February 20, 2011

Saya Seorang Blogger Yang Aktif

assalamualaikum.. hye.. =)


nih kali kedua aku join segmen Ben Ashaari.. nak join segmen beliau yang sebelum nih, tak mampu.. sebab follower tak sampai 1500, tak kurang daripada 100.. waa.. camni laa kan abg Ben.. sobs~ air mata palsu.. hehe





Ye, saya mengaku saya seorang blogger yang aktif.. 


eh cop.. aku blogger ke haa? ermm.. asalkan mem'belog', dikira blogger lah kan? kih3~ 


jadi, klik header beliau oke kalau nak join sekaki.. =)


2 comments:

  1. salam syarafina.salam perkenalan,saya zairy blogger baru,hope u bleh tunjuk,kasi advise atau supporting utk saya trus bersemangat utk memblogging..k tq :-)

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan juga.. t.kasih sudi jenguk blog saya.. dan good luck untuk zairy.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...