Sunday, February 20, 2011

fuh!! glemer lah aku pasni!

assalamualaikum.. hye.. =)


sebelum apa apa, aku nak gelak dulu bole.. muahahhaa! oke oke.. aku tahu tajuk tuh memang tak boleh blah.. femes laa sangat kan.. bila laa follower nak cecah ribu riban nih.. berangan.. 


sebenarnya aku nak join satu exchange link nih.. dengan Si Gulai Tempoyak Ikan Patin.. perghh! rasa cam nak makan gitu kan.. rindu ah nak makan gulai tempoyak ikan patin yang ma buat.. tak pun kalau susah susah sangat, order je dengan Meuz ni kan.. boleh? haha!





nah.. ni gambarnya.. tak lawa.. tak cun.. tapi, boleh laa.. hehe~ mode: bila terasa perasan..


kalau nak tahu lebih lanjut, cekidaud belog beliau oke.. klik je kat nama beliau atau blog beliau kat atas tuh.. 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...