Saturday, February 12, 2011

Introduce yourself | Day 1


assalamualaikum.. hye.. =)


nama saya Syarafina Zaini.. umur saya 20 tahun.. sebenarnya umur saya 21 tahun.. tapi, saya  selalu perasan muda, sebab saya lahir akhir tahun 1990 kan.. kalau orang tanya umur saya sekarang, saya akan jawab 20 tahun.. perasan kan saya? saya kesah ke? tak! muahahha!


saya anak bongsu.. tapi saya bukan spoiled brat.. saya suka fesyen, tapi fesyen tak suka saya.. camano tu? haha! tak lah.. saya suka tengok benda cantik.. kalau fesyen tuh cantik di mata saya, saya suka.. kalau fesyen tuh, beribu-ribu lemon manusia kata cantik, tapi buruk di mata saya, tetap jugak saya tak suka.. normal kan? 




sebenarnya dah banyak yang saya ceritakan pasal diri saya dalam blog nih.. nama pun blog personal kan.. 


kalau nak kenal saya, boleh baca sini >> 25 random things about Syarafina Zaini


boleh baca sini juga >> Saya Pelajar UM


kalau nak tahu, saya orang Kelantan, tapi saya tak bakar kerusi.. saya syipak je.. sopan kan? haha! baca sini >> Saya Blogger Kelantan..


saya pernah juga ceritakan pasal latar belakang pendidikan saya.. boleh klik situ kalau nak baca >> Percaya diri


tu je laa.. dah kenal saya? oke saya nak lari sekarang!! bai.. chao sin chii~

3 comments:

  1. awk2....nk knal bleh......
    *wink2*

    ReplyDelete
  2. err.. awak ni hantu ke? nama pun xde.. saya xapprove perkenalan drp anonymous.. =p

    ReplyDelete
  3. awak...smpi aty kte sy hantu ekk....sy nk knal je..heheheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...