Monday, February 21, 2011

Darkbatman hack blog aku?

assalamualaikum.. hye..


aku ada satu kemusykilan nih.. aku baru je lepas tengok dashboard blog aku.. kat situ ada senarai blog dan entri blog yang kita follow..


tapi, apa yang aku pelik, kalau aku follow blog darkbatman, mesti lah penulisnya pun darkbatman kan, by nama belog beliau? tapi, yang keluarnya macam ni..






posted by Darkbatman at tasmania.. BUKAN posted by Darkbatman at Our Mind Is Our Playground ke.. tak ke pelik tu???


tapi, bukan tu aje!! bila aku klik link entri beliau, belog nih yang keluar, http://www.seiryue.blogspot.com/


tuh belog siapa? belog Darkbatman jugak kan? tapi, belog lama.. yang ni belog baru, darkbatman.com.. kan?? belog nih laa yang aku follow.. jadi, patutnya keluar belog ni laa kat stream aku kan? banyaknya kan..




kalau aku klik tasmania tuh, akan keluar belog nih pulak, http://riszseifer.blogspot.com/.. siapa makhluk bernama tasmania nih?? 


sekarang, korang faham tak kemusykilan aku? 



arghhhhhh!!! aku buntu!!



atau ada sesuatu yang aku tak tahu?? kesilapan blogger.com mungkin?





nota kaki: weyh!! aku bukan kata Darkbatman betul2 hack belog aku oke.. bukan  juga dengan niat mencapub.. cuma aku konpius.. 

16 comments:

  1. errkk, ada kesilapan dalam sistem blogger kot? O.o

    ReplyDelete
  2. kesilapan blogger nih..

    err.. 'mencapub' tu apa?

    ReplyDelete
  3. haha MENCAri PUBlisiti..

    ReplyDelete
  4. http://eiksyad.blogspot.com/February 20, 2011 at 4:58 PM

    owoh...pening den menbaconyo...hahaha...tp xpe
    hahha...
    remove je...ahaks...

    ReplyDelete
  5. erkk.. pening ke? da brapa kali saya edit nak bagi faham.. hoho~
    remove, then follow balik? hurmm.. bole kot..

    ReplyDelete
  6. ahaha.. ok dlu name blogspot aie tukar.. then private.. smlm aie buka balikk cz nk remov sume en3 lame.. our mind is our playground 2 tagline lame.. dh setaun x gune.tp y tasmania 2 aie xtau..pelik gak cz dlu aie penah gune name 2..pening gak yg tasmania 2..

    ReplyDelete
  7. lerr.. patut laa selama nih xkuar pape kat dashboard dr blog tu.. kiranya, nnt dah x ada laa our mind is our playground? pelik jugak, follow blog lain, kuar blog lain.. hoho

    ok2.. tenkiu 4 explaination.. =D

    ReplyDelete
  8. kalau saye pon confuse..tp kadang, mmg tak terkejar ngan dorg2 yg exprt computer nih...huhu gile advance!!

    jemput ke rumah ye,

    http://laydie-dda.blogspot.com

    keep in touch..*wink*

    ReplyDelete
  9. ingt kne hack betul2 tadi..hehe x tau sngt pasal blogger ni..tapi rasanya nama blog tu boleh tukar..hehe agaknya la..x bpe pasti..hehe

    thanks sbb dtg blog hatibatu..hehe =)

    ReplyDelete
  10. kan?? klu stakat blog2 biasa camnih, sng je diorg nak cucuk2.. tapi, tak kot.. sbb tang tu je yang tak eloknya.. huhu~

    btw, tenkiu dtg blog eiysya.. =)

    ReplyDelete
  11. saya un-follow, then follow blk.. huhu~ leceh jugak benda2 camni..

    ReplyDelete
  12. aku tak paham lagi ni.. hahahahaa

    ReplyDelete
  13. maybe cik anon yg menyamar sbg darkbatman....huhu

    ReplyDelete
  14. saya pun tak faham2 lg.. tp pasal blog darkbatman tuh, faham laa kot.. blogger.com tak sehat kot masa tuh.. buat perangai.. hoho~

    ReplyDelete
  15. tak kot.. sbb kalau klik title tuh, mmg masuk terus ke blog darkbatman yg lama.. tp klu klik tasmania, masuk blog lain plak..blog tasmania tuh entah muncul dari mana..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...