Sunday, January 30, 2011

naik bas atau kapal terbang?

aku tengah ada konflik dalaman nih.. sama ada nak naik bas atau flight untuk pergi Kuala Lumpur nanti.. kalau flight, mahal sangat lah pulak.. kesian kat ma abah, asyik naik flight je.. kecuali 4 Februari, jumaat.. tapi, macam awal sangat pulak kalau balik jumaat.. ma aku  suruh pergi rumah kakak aku.. tapi, awal-awal lagi aku dah agak.. sah sah dia akan balik rumah mentua dia.. dekat lah katakan.. 




kalau pergi dengan bas.. ermm.. aku sebenarnya dah lama tak naik bas.. sebab aku tak suka naik bas!! tapi, tuh je pilihan yang ada kalau nak pergi hari ahad malam.. tiket kereta api pulak 8 Februari baru ada.. haish!




seronoknya kalau duit berkepuk kepuk dalam bank.. tak payah nak kisah sangat pasal mahal ke murah.... aku nak beli tiket awal-awal, ma abah cakap nak datang KL.. tiba-tiba tak jadi pulak.. katanya ada kenduri.. nih pun nasib baik ada lagi tiket flight untuk balik kelantan jumaat lepas.. huhu~



10 comments:

  1. tak pernh aku naek flight...kapal selam x leh?? hihi

    ReplyDelete
  2. ahaha..klo saya prefer naik flight lg dr lenguh2 naik bus...tp klo dh lmbat nk book flight..naikbus je le..duit pon x melayang...

    ReplyDelete
  3. salam dear..hehehehe kalo duit berkepok jgn cakap la..siap leh beli flight sebijik..hehehehehe..bestkn..wondering if my money pon guna tp xabis2..huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. kapal selam? err.. aah kan.. seronok jugak.. boleh tengok isi laut.. tp tuh pun kalau nampak laa.. =p

    ReplyDelete
  5. tuh laa.. i prefer flight.. tapi, dah lewat sangat nak book flight.. sebab musim cuti kan.. tiket dah mahal..
    naik bas je laa jawabnya.. huhu~

    ReplyDelete
  6. haha kan?! kalau kaya, tak payah naik airasia.. naik mas 1st class pun boleh.. xpun beli je private jet sebijik.. hoho~ tapi, tuh laa.. tak kaya macam tu lah pulak.. =p

    ReplyDelete
  7. nek flight lah lg syiok . kejap jea da sampai :)

    ReplyDelete
  8. yg pntg selamat smpi k......
    ;D

    ReplyDelete
  9. I love it whenever people get together and share views.

    Great website, keep it up! Payday Loans
    Here is my webpage ; payday loans online

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...