Wednesday, January 5, 2011

Kakitangan Airasia pun reti berbudi bahasa..

nak tahu tak? nak tahu tak? ahad lepas kan, aku datang Kolumpo dengan Airasia.. pastu, masa check in tuh, kakitangan Airasia ucap 'Happy Belated Birthday' kat aku weyh! muahaha~ 




eh jangan laa muntah menyampah.. nih bukan lah nak borak tak tentu hala.. saja je isi masa lapang sebelum ke kelas.. haha~ eh tapi betul nih! memang tak tipu.. isk.. gembira pulak rasanya.. kih3~ 


kalau nak kata niat dia nak bodek supaya naik Airasia lagi, tak payah susah susah pun tak apa.. memang akan naik Airasia je.. tambang rendah katakan.. hoho kalau niat nak mengorat aku, kirim salam je laa.. eh alamak terperasan lah pulak.. muahaha! tapi, rasanya TAK kot.. 




apa apa pun, anda memang menceriakan hari saya yang tengah kesebakan nak tinggalkan rumah dan isi rumah tercinta! woh! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...