Monday, December 6, 2010

penangannya kalah Blog Pilihan Malaysia 2010..

korang baca tajuk.. ini serius weyh! memang kalah arr penangan Blog Pilihan Malaysia 2010 aitu.. tapi, yang pasti tak ada menang kalah arr.. cuma berjaya tak berjaya je.. eh ada beza ke? kih3~


hairan tak hairan.. apa benda lah kan yang boleh kalahkan BPM tuh.. jeng3~

.
.
.
.
.
.


tak lain tak bukan, proses pendaftaran subjek untuk semester depan laa.. hahh! sakit hati tak? muahaha~ kalau sakit, meh nak rawat hati tu pakai berus besi.. ada BERAN? kih3






serius! mengikut jadual, pukul 9 dah boleh start daftar.. pukul 8 dah tercongok depan laptop.. sambil doa, harap harap proses pendaftaran subjek nih berjalan dengan lancar.. sambil doa, harap subjek yang nak ambil untuk semester depan tuh tak penuh.. harap harap internet tak buat hal.. dah laa internet kat kolej 12 nih agak mengong arr sejak balik dari bercuti aitu.. eh, tak pun internet kat bilik aku je yang macam haremm?? adoi.. tak kesah laa.. yang tu cerita lain kali oke.. nih nak tanya.. masa nak vote untuk BPM aitu, ada yang sampai macam tu??




website untuk register pun dah hang dowh! akibat ramai sangat pelajar yang nak daftar subjek.. kitorang nih dah kira nasib baik, sebab dah tahun 3.. jadi sebelum kitorang, cuma ada satu batch yang daftar dulu.. kitorang batch kedua.. lebih kurang macam tu laa.. jadi, possibility untuk kelas penuh tuh kurang lah sikit.. tapi, kau tahu??? ada satu subjek dah penuh! adoi.. harapnya nanti boleh daftar manual lah.. amin.. subjek lain alhamdulillah sempat daftar.. pheww!







nota kaki: esok dah 1 Muharram.. jadi, jangan lupa pada yang muslim, baca doa akhir dan awal tahun.. moga mendapat keampunan dan dilindungi dari tipu daya syaitan untuk sepanjang tahun.. amin.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...