Wednesday, November 24, 2010

NINA'S COLLECTIONS GIVEAWAY



sila jangan muntah.. sebab ini GA kedua yang aku join hari ini.. muahaha cenggini laa penangan exam agaknya.. =p


******


baideway, Nina ada buat GA.. hadiahnya??? jam Emporio Armani!! yeah.. saya suka jam.. tapi, saya tak mampu nak jadik pengumpul jam tegar.. kalau dapat menang hadiah GA Nina, mesti syok habis! kalau tak sesuai pakai sendiri pun, bakal menjadi hadiah istimewa buat insan istimewa.. jeng3~ hehe


syaratnya,

1. saya dah jadik follower ke-221 nina's collections dan ke-758 loveninasyakina.. phewitt!

2. dah terang lagi bersuluh dengan spotlight banner GA Nina tuh kan.. comey jek banner beliau.. red roses.. romantik gitew.. pheww~

3. buat satu entry tentang NINA'S COLLECTIONS GIVEAWAY ini.. >> hahh.. ni tengah taip lah ni.. suka tak?? hehe~

4. tinggalkan comment, nama, email dan link entry anda pada comment giveaway ini.. >> baik!!!!!! =p

5. Tag kepada 3 orang rakan Bloggers yang lain.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...