Wednesday, November 10, 2010

Family outing..

sebelum ni aku janji nak update pasal gambar aku kat kondo baru ada kolam renang tuh kan??? hahh.. tapi, aku tamau update lagi.. biar korang tertanya tanya dulu.. (perasan) hehh!


okay okay..tamau sedih orang tak baca blog aku.. hidup mesti hepi tahu!

*****

ni aku nak selit cerita ahad lepas..fuhh! seronok wa cakap lu!!!! balik rumah pun masih terngiang ngiang, terbayang bayang keseronokan.. hehe


kita stori morri melalui gambar laa eh..



first aku naik KLIA Transit wohh!! orang ulu mana laa ni heh..

kakak aku tanya, nak pergi sana pun naik KLIA Transit?? haha~




perasan tengah naik ketapi laju nak pergi airport naik burung gergasi..lalala~




dah sampai.. makan dulu ye.. ni menu tengah hari ahad lepas..makan pizza yea!! ada 3 bijik pizza..seronok! hehe~




oh.. yang konon tengah berperasaan nak pergi airport tadi tuh, padahal nak pergi Putrajaya jek..muahaha~ nama pun transit kan.. =p


sebenarnya, ni family outing.. boleh dikatakan semua ada.. Kak long, kak ngah, abg ngah, kak chik, abg Adi, aku, Hariz Zakwan, Hanna Sofea, Aarief danish.. yang tiada ma, abah, dan abg Mie je.. ma dengan abah kan dekat kelate..huhu~




pendukung Wawasan 2020.. tak muat tangan aku nak tadahkan semua.. hee~




comel gilak budak perempuan nih senyum.. habis semua gigi ternampak..
"Hanna hepi lah che su.." =D




mommy Danish, che long dan Aarief Danish..
(tempat: Monumen Alaf Baru, Putrajaya)




kat belakang tu nampak tak masjid besi?? time nak pergi aitu kan, kakak aku guna GPS.. tapi, tak tahu nak masukkan keyword apa untuk cari masjid besi tu sebab tak tahu nama sebenar..rupa rupanya, baru kutahu, nama masjid tuh Masjid Tuanku Mizan..

hahh.. nasib baik monumen yang macam roket tuh, tinggi bebeno.. boleh laa jugak jadi petunjuk kan.. =D




tuh bukan kapal terbang..tuh layang layang..
kesian Hariz Zakwan.. tengok jek budak tuh main layang layang..




Hanna Sofea catwalk..haha




dari Masjid Tuanku Mizan.. lawa dowh!

eh2..baru teringat.. masjid ni laa yang tempat Sheikh Muzaffar tuh kawen ye dakk?? ooooo..




tengok kami.. serupa kan??? wee! sama boolat.. sama muncung.. :p




okay..nak balik dah.. huk3~


bye~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...