Wednesday, October 27, 2010

jangan lupa buat jadual exam jadi desktop wallpaper.. setiap hari akan sedar diri..

exam dah dekat wei! cuak pulak rasanya.. sebelum exam pun dah berlambak lambak test, assignment, quiz, tutorial.. macam macam.. tak terkejar rasanya..


aku rasa dah ramai yang dah start exam week sekarang kan? student UiTM dah start exam kan? good luck korang!


aku minggu depan baru start study week seminggu.. lepas tu cuti 2 minggu.. lepas raya haji baru start exam week.. pheww! dah laa dekat dekat nak exam tuh, ada raya.. sedey sungguh..


UM nih memang sungguh 'memahami' jiwa raga kami.. redha je laa.. dah kerja nanti, hahh.. beraya lah puas puas..hik3~





nih jadual exam aku.. siap buat desktop wallpaper bagai.. siap edit bagi cantik cantik.. hahaha lawa kan??? *wink*




nah! yang ni pulak kalendar khas bulan November.. yang oren tuh, exam aku.. ada lagi sambungannya bulan Disember.. yang pink tuh, hari bersuka ria.. wee! yang kuning tuh.. err.. no description.. =p




nota kaki: sambung belajar.. jumaat nanti ada lab report kena submit.. prepare untuk kelas organic chemistry.. dan EXAM!! pheww!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...