Friday, October 8, 2010

jamuan raya lagi.. bahagia sungguh!

pagi tadi ada kelas kimia organik..satu jam dok praktis lukis Haworth projection.. now, insyaAllah saya dah pandai lukis..berkat ajaran Dr. Thorstern.. oh..sayang laa ngan Dr. Thorsten.. dan.. dia hensem.. dan dia orang Jerman muslim..




pukul 9 ada lab.. hangin weyh.. 2 kali kena tegur..tak laa hangin dengan lecturer, tapi terbekas jugak laa segores di hati neyh.. huk3 apa-apa pun, eksperimen tadi boleh dikatakan ada failure lah..sepatutnya powder tu heated jadi black crystal or dark purple..tapi, tadi, semua orang dapat green.. 2 kali try, tak dapat jugak.. at last, nak prepare tuh pun dah 2 jam.. dan bersambung ke minggu depan..mintak2, menjadi lah..sebab, banyak lagi prosedur yang kena buat.. huhu




hahh!!! lagi satu..balik tadi, tengok2 ada jamuan raya Fakulti Sains.. asyik! haha banyak gle kot makanan.. ada menu Iran, makaroni Iran, satay, lemang, rendang ayam, rendang daging, ABC, pulut kuih durian, roti jala dan apa lagi entah..tapi, banyak! aku ingat yang aku makan jek..hehe lagipun, bila aku sampai tadi, dah nak habis..sebab majlis start pukul 9 lebih kot.. aku habis lab pukul 12.. tapi, ok laa.. jimat gak duit untuk beli lunch.. keh3~




ABC..melimpah ruah..sebab aku tambah pulut ngan kuah durian.. hehe~




rendang.. lemang.. roti jala..




menu lunch..hehe



nota kaki: tadi nampak Dr. Thorsten pakai baju melayu hijau.. woh!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...