Friday, October 22, 2010

first and last Burger King..

semalam, aku dengan Safwah pergi KL Central untuk beli tiket balik Kelantan.. ni kali kedua aku balik Kelantan dengan second class ticket, tempat tidur.. selalunya beli tempat duduk second class atau economy class aje.. budak-budak kan.. lagi murah, yang tu lah dia pilih..sekarang dah besar sikit.. dah up sikit.. haha

aku memang tak mahu naik bas.. sebabnya, aku nih memang dah lama ada fobia dengan bas.. dalam setahun mungkin sekali atau dua kali je naik bas.. boleh dikira.. selalunya aku balik dengan Airasia.. murah dan cepat sampai.. hehe


oh.. dah terlencong topik..


btw, sebelum balik tuh kitorang sempat singgah makan kat Burger King.. my first Burger King ever!! jakun kan? haha





aku pilih large BBQ Beefacon Cheese set.. tapi yang hampehnya, dalam gambar macam seronok jek burger besar..tapi, bila dah terhidang depan mata, hek eleh! kenit! burger dia pun tak lah sedap sangat..biasa aje.. fries masin sangat! macam tertumpah garam..adoi.. McD lagi best kot..


so, this probably be my last Burger King..huhu..


tapi, yang lucu, kawan aku pilih large Mushroom Swiss set..tapi dia dapat regular size.. aku dah suruh tukar, tapi kami sama-sama tak reti.. sudahnya, habiskan je laa regular set tuh.. haha






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...