Saturday, October 30, 2010

Day 1 of adventure!

exam petang Jumaat semalam dengan rasminya telah menutup tirai 14 minggu belajar..


sekarang dah bermula the real journey to the earth.. eh silap..the real journey to success! yeah!






jadi, mari adik kakak, rakan taulan, rakan nyata, rakan maya, jiran tetangga, jiran sebelah bilik, kita belajar jom! hehe






exam dah dekat dowh.. 3 minggu lagi.. macam lama.. tapi, bila dah susun jadual belajar, macam tak cukup masa nak revise balik semua subjek yang dah belajar sepanjang semester ni.. apa apa pun, lets hope for the best.. aim high!


shoot for the moon.. even if you miss it, you'll still land among the stars.. =)






sebelum mula belajar.. mari baca doa dulu.. semoga mendapat berkat ilmu yang dipelajari dan dipermudahkan segala urusan.. amin..









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...