Thursday, September 23, 2010

[Gambar] This is called happiness.. Selamat Hari Raya Aidilfitri.. =)

dah lama kan aku tak update blog nih.. kesian my baby..terabai..huhu


time raya aitu, ramai pakat upload gambar raya..jeles2..nak upload jugak..tapi tak sempat..huk3~


bergaya sakan korang eh.. lawa seyh.. aku suka usha gambar raya orang.. kat facebook, kat blog..hehe


lagipun, aku malas nak update sebab tak ada gambar..tak ada orang nak ambik gambar aku weyh..kesian tak.. hadoi.. sebab cameraman belum pulang beraya time raya pertama.. huhu


tapi, jangan bersedih hati..raya ke-6 tuh, kitorang ambil family photo.. asyik!!! ngee~


namun..namun..gambar by professional photographer belum dapat..entah bila dapat pun tak tahu..aku post gambar by pre-professional je laa eh..hehe~


~day 1~



the only 1.. kakak aku kata macam pergi rumah mentua..keh3~



~day 2~

(bertempat di Kuala Berang..family belah ma..)




oren yaww~!!



peace.. =D



~day 6~

(tak semena-mena dah day 6..huk3)




this is not Danish's mommy.. imma his very good and loving che su.. ekeke~

comey dak anak sedara saya?? macam saya..haha


presenting..

Aarief Danish Adi Hezral..


the beauty and the lovely kids, Hanna Sofea & Aarief Danish.. ngeh3~ (perasan)

Hariz Zakwan tengah tidur berselimutkan bendera Malaysia..patriotik sungguh..haha



mommy and daddy were eating.. and che su became a good che su.. =p

nyenyak sungguh Danish tidur.. isk3~



ohh..ini ini ini abang2 ipar sahaya.. tersusun mengikut urutan..
abang Mie, abang ngah, abang Adi..

apsal abang ngah is called abang ngah?? aku pun tak tahu..haha~



kak long, aku, Danish, kak chik.. =)



sorry Danish.. che su dengan mommy mahu bergambar..ekeke~



ok..itu dia photographer kite.. bersama latar belakang menghijau lagi indah.. =)

yess..itu rumah kami.. walaupun nampak macam tak siap..muahahaha~



~SELAMAT HARI RAYA~
..Maaf zahir batin..

(belum terlambat lagi kan..)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...