Thursday, September 30, 2010

lagi gambar raya.. makan-makan sampai loya.. bergambar pun jangan dilupa..

tak sempat weyh nak update gambar raya kelas aituh.. gambar nih dah seminggu kot.. hari rabu lepas..

happening ahh.. rakyat jelata 14 orang jek.. campur cikgu 2 orang..

jadi, ada berapa semua ye anak2 murid??
16!! ya betul!!

tapi, seronok! ni first time kot aku join parti dengan classmates..

oh.. baideway, parti nih sebenarnya bukan parti raya jek.. tapi, gabung sekali dengan parti moon cake.. boleh makan moon cake.. wee~!!





muka gembira bersedia nak makan.. siap buat telinga rabbit.. tiba-tiba jadi comel..keh3~

baju raya wohh!! teehee~



tak sah parti, kalau tak ada makanan enak.. tempah mee goreng dengan bihun goreng.. kuih raya bawak masing-masing.. lecturer pun bawak sekali.. macam-macam jenis kuih raya ada.. ohh..satu lagi..jangan dilupa..tuh yang dalam daun pisang tuh.. tapai, imported khas dari kelantan.. muahaha~




alhamdulillah.. syukur nikmat..malaysia maju, rakyat selamat.. wee~!!




bersila kat stage kelas.. apa perasaan cikgu kami ntah, tengok kami yang bahagia nih dok bersila kat stage..haha

peluang once in a lifetime nih..time kelas, mana kau dapat dok bersila bahagia kat depan kelas macam nih.. mahu kena halau.. haha~



my first moon cake ever~!!! ni first time aku makan moon cake..
dalam hati, "cenggini rasa die rupanya.. ada rasa macam satu kuih melayu tuh..tapi, apa yek.." (sambil kunyah2, telan2, ngap2..)




muka -muka bahagia yang dah kenyang.. kau tak nampak thumbs up aku buat tuh?? bahagioo!! ngee~




kenangan kot~ =)


ni laa muka-muka yang bakal mendidik anak bangsa supaya jadi cerdik pandai macam kami jugak.. wee~!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...