Saturday, August 21, 2010

tomyam dan biskut raya.. terbaeek~!!

hari ni mimpi aku dah jadi kenyataan!!! yihaa~


citenya macam ni.. 2 hari lepas, aku termimpikan tomyam lepas bangun tido di siang hari.. hehh..tak senonoh.. biar ahh.. lalallaa~


disebabkan ayak liuq dah meleleh teringatkan tomyam, petang tuh aku pergi beli nasi goreng paprik.. tak de kaitan kan paprik dengan tomyam.. huk3 entah..dalam kepala, terfikir paprik jek untuk gantikan tomyam.. nak order tomyam dengan nasi putih, macam tak best jek, satu lauk jek..dalam tuh nanti, mesti tak banyak lauk..hirup kuah je laa aku nanti..


biar ahh..dah kenyang dah pun makan nasi goreng paprik tuh..ngehehe~ eyh jap2~!! ada satu hal jek yang aku tak puas hati pasal order makanan nih..dah terang lagi bersuluh aku tulis kat situ, "JANGAN PEDAS".. tapi, bila aku makan, tetap jugak berasap lidah aku nih..pedih ulu hati kau tahu makan pedas2..hehh~!! buat perut bergelora jek..


pernah laa jugak aku fikir makcik tak reti baca..tapi, kaalu tak reti baca, macam mana dia tahu aku order nasi goreng paprik ye dakk?? kompius2~


sambung cerita..petang tadi, bia aku turun cafe, tengok2 ada lauk tomyam..yabeda bedu!! boleh makan tomyam..muahaha~ campuq dengan ayam masak kicap..kuah gulai sikit..pergh~!! kenyang..alhamdulillah..


sebagai tambahan, aku beli air horlick jugak..tiba2 kan, setelah bertahun-tahun tak minum horlick, tadi aku pecah tradisi..cafe makcik tuh ingatkan aku time pasum, bila kawan aku suka minum pasum..huk3~ how i miss that moment.. T_T


sebelum terlupa..semalam aku beli biskut raya nama apa entah..abang tuh tak bagitahu nama biskut tu apa..tapi, boleh tahan laa..sodapp jugak..haha~




nota kaki: tergugat iman asyik tengok biskut raya depan mata..muahaha~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...