Thursday, August 5, 2010

Rahsia wajah berseri dalam masa 1 minit

nak tahu rahsia 1 minit dengan bajet rendah dan boleh buat muka nampak fresh walaupun baru lepas bangun tidur??





LIP GLOSS~!!

yes!! it is!!


aku jumpa lip gloss ni time merayau2 di Guardian..memang best!! lagi best sebab dia brush-on type..unlike lip gloss Silky Girl yang lain, yang ni boleh terus picit dan sapu..color dia pun lawa..dan aku pilih Peach Delight..looks nice and natural..lip gloss nih boleh buat bibir jadi shiny and glossy..




memang best!! sejak guna brush-on lip gloss nih, aku dah berazam lepas ni aku akan tetap beli Juicy Fruity lip gloss ni..hehe~ selain tu, lip gloss nih pun tak melekit.. dan kecil comel molek.. =)



bukti pembelian..hehe~




bukti wajah berseri..kah3~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...